check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Bedden en slaapsystemen van grote merken.

In onze collectie vind je zowel bedden en slaapsystemen van de grotere, bekende als van kleinere merken. Beka, Lattoflex, Auping, Tempur, Revor en Styldecor zijn de bekendste merken voor slaapcomfort. Maar hiernaast vind je ook nog enkele minder gekende merken in onze collectie die op jou wachten om ontdekt te worden. 

Slaapkamers voor groot en klein

Want ook de allerkleinsten hebben grote dromen. Laat je (klein)kinderen kind zijn, in een nieuwe slaapkamer die volledig op hun leefwereld is afgestemd. Laat ze op avontuur en ontdekkingstocht gaan. Laat ze er spelen, leren en groot worden. Onze slaapkamermeubels zijn tijdloos. In eender welke woonstijl: modern, Scandinavisch, landelijk, klassiek, romantisch of industrieel.

Het belang van een goede slaapergonomie

We kunnen het niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een goede slaaphouding en -ergonomie is. Slapen in een comfortabel bed is de beste garantie voor een goede en gezonde nachtrust. Zo vermijd of verzacht je niet enkel lichamelijke ongemakken, zoals rug- en nekklachten. Je zit ook mentaal beter in je vel. 

5000 m² slapen

Weet je al wat je zoekt? Of nog helemaal niet? Dat is helemaal geen probleem. Voor professioneel advies ben je van harte welkom in onze slaapwinkel. Onze slaapexperts en interieuradviseurs kunnen je goed begeleiden in je zoektocht naar de ideale meubels voor je slaapkamer, van boxspring en hoofdkussen tot schuifdeurkast. In onze ruime bovenafdeling vind je enkele gloednieuwe slaapkamerboxen, dus doe ook hier zeker nieuwe inspiratie op.