Ontdek onze vernieuwde winkel met grote SOLDEN op wonen en slapen! (open op 21/07!)
We blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

De zetel als middelpunt van je woonkamer

Wil je een nieuwe zetel kopen, dan raden we je aan om eerst thuis de beschikbare ruimte goed op te meten. Zo weet je meteen alle maximum afmetingen. Koop een zetel ook zeker niet te klein, want dan ‘verdwijnt’ hij als het ware in de woonkamer. Qua grootte en indeling zijn er eindeloos veel mogelijkheden. De meeste zetels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en opstellingen. Naast de klassieke rechte modellen (tweezit of driezit) zijn zetels met een longchair of ottoman (hoeksalons) tegenwoordig zeer populair. Zelfs U-vormige opstellingen zijn mogelijk. 

Salontafels en tv-meubels

Nog twee meubels die niet mogen ontbreken in je woonkamer zijn een salontafel en tv-meubel. Afhankelijk van de grootte van je salon kan je een groot of klein salontafeltje zetten. Of ga voor een set van 2 of 3 tafeltjes, dat is super trendy en bijzonder praktisch. Ook een tv-meubel is een must-have in je woonkamer. Koop een klein mediakastje of ga voor een complete televisiewand. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer dan alleen woonkamer meubels

Bij Gero is veel meer te vinden dan meubels om je zithoek in te richten. We hebben ook leuke accessoires voor je living. Wat dacht je van tapijten, sierkussens en plaids? Ook kleinere woonkameraccessoires zoals theelichthouders, dienbladen, kaarsen en decoratieve beeldjes zitten in ons assortiment.