Ontdek nu onze vernieuwde winkel met nu al grote kortingen op wonen en slapen!
Wij blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Maak een goede eerste indruk

De hal is eigenlijk hét visitekaartje van jouw woning. Ook al hoef je je niets aan te trekken van andermans mening, een positieve eerste indruk is altijd fijn. Als je bezoekers niet graag veel inkijk geeft op jouw verzameling jassen en schoenen, kan je hier een gesloten halkast voorzien. Oftewel kies je voor een blikvanger, oftewel ga je voor een subtielere variant. Een witte kast tegen een witte muur oogt bijvoorbeeld altijd heel strak en stijlvol. Bij vele woningen is de hal een smalle ruimte. Door hier te kiezen voor een maatkast, kan je die ruimte toch optimaal benutten.Wie zich totaal niet stoort aan zichtbare kledij en schoenen, kan ook kiezen voor een open rek of kapstok. In onze webshop vind je alvast enkele mogelijkheden.

Vestiairekasten op maat

Heb je graag een vestiairekast op maat? Dat kan! Gero levert ook maatkasten. Je kiest zelf hoe jouw ideale vestiairekast eruit ziet, van afmetingen en indeling tot materialen en accessoires. Onze vakmensen produceren alles volgens jouw wensen en zorgen voor een vlekkeloze plaatsing in je hal. Graag eens samenzitten? Maak een afspraak om je nieuwe vestiairekast te bespreken.

Aankleding voor je inkomhal

Kasten en kapstokken vormen de basis van je inkomhal. Maar daar eindigt het niet. Voor een sfeervolle hal heb je de juiste accessoires nodig. Leg bijvoorbeeld een tapijt op de vloer en hang enkele fotokaders op. Een stijlvolle hanglamp maakt het geheel af.