Ontdek onze vernieuwde winkel met grote SOLDEN op wonen en slapen! (open op 21/07!)
We blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Alles voor een landelijk interieur

Gero is dé specialist op het vlak van landelijk wonen. In onze webshop en toonzaal vind duizenden meubelen en accessoires die in deze woonstijl passen. Er is een grote keuze voor ieders budget. Loop je verloren in dit grote aanbod? Onze medewerkers adviseren je graag. 

Landelijke meubels

Voor elke kamer in huis is er een uitgebreid assortiment aan meubelen geïnspireerd door het plattelandsleven. Denk aan sfeervolle eetkamers, gezellige woonkamers en luxueuze slaapkamers. Dankzij onze grote collectie landelijke stoelen, zetels, tafels, kasten, bedden... is er voor elk wat wils

Landelijk decoratie

Een interieur is niet compleet zonder de juiste accessoires. Gelukkig hebben onze interieurspecialisten aan alles gedacht. Maak jouw landelijke inrichting compleet met vazen, kaarsen, plaids, schalen, vachtjes, kommen en veel meer.

Wat typeert deze stijl?

Landelijk wonen wordt getypeerd door:

  • Warme aardekleuren, zoals beige, leem, crème, zand... Heel felle kleuren vinden we niet terug in een landelijke inrichting.
  • Het veelvuldig gebruik van hout voor tafels en kasten (maar ook bijvoorbeeld parket). Eik is een populaire houtsoort. Naast hout zijn er nog andere natuurlijke materialen, zoals steen, wol, riet, enz.
  • Meubelen met subtiele details zoals versierde poten of decoratie lijnen in kastdeuren.
  • Warme verlichting, vaak in combinatie met een stoffen lampenkap.

Strak landelijk of klassiek

Veel mensen denken dat een landelijk interieur er heel oubollig uitziet. Dat is helemaal niet het geval. Want met deze woonstijl kan je alle kanten uit. Kies bijvoorbeeld voor een strak landelijke inrichting die een meer moderne vormgeving heeft. Of een cottage style, die doet denken aan stijlvolle strandhuizen. Je kan zelfs een industriële toets geven aan je landelijke inrichting om het geheel wat karakter te geven.