Ontdek nu onze vernieuwde winkel met nu al grote kortingen op wonen en slapen!
Wij blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Stressless zetels

Met een Stressless relaxzetel kan je heerlijk ontspannen na een lange, drukke werkdag. Geniet van de ergonomische ondersteuning en aangename materialen en je zal jezelf meteen als herboren voelen. 

Voor elk interieur is er een passende Stressless zetel te vinden. Of je nu houdt van klassiek of modern – er is voor elk wat wils. In onze winkel vind je gegarandeerd een model dat in jouw woonkamer past. Ook op kantoor kan je van het onovertroffen zitcomfort van Stressless genieten. Dat is goed nieuws voor mensen die uren achter hun computer spenderen en vaak last hebben van een pijnlijke rug of schouders.

Woorden schieten te kort, want een Stressless zetel moet je zelf ervaren. Kom daarom eens langs in onze winkel in Lier en ontdek zelf het comfort van deze stijlvolle relaxzetels en salons. Gero is namelijk een van de grootste Stressless verkooppunten in België. In onze toonzaal kan je ze allemaal uitproberen. Onze woonadviseurs kennen deze relaxfauteuils en zetels van binnen en van buiten. Wil je meer info over de prijzen? Die rekenen we met plezier voor jou uit.