Ontdek nu onze vernieuwde winkel met nu al grote kortingen op wonen en slapen!
Wij blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Tuinmeubels van topmerken

Tuinmeubels zijn onmisbaar van zodra de eerste zonnestralen komen piepen. Voel je het al kriebelen? In onze webshop en toonzaal vind je drie grote merken waarvan we een tuincollectie in ons aanbod hebben: FermobJoli en Vincent Sheppard. Welk merk met tuinmeubelen is jouw favoriet?

Kleurrijke tuintafels en tuinstoelen

Ook al stijgt de temperatuur met de dag, onze tuinmeubels blijven een heel jaar door even fris ogen. Je wordt op slag vrolijk van hun nieuwste designs in de meest levendige kleuren. Houd je het liever sober? Ook in neutraal groen, grijs, wit, blauw, ... zijn er modellen verkrijgbaar. 
Heel wat mensen kopen tuinmeubelen in veilige kleuren als wit en zwart. En daar is helemaal niets mis mee. Wie zijn/haar terras een speelse toets wil geven, kiest voor tuinmeubilair in vrolijke kleuren. Een set gele tuinstoelen of een rode terrastafel tovert meteen een glimlach op je gezicht. 
Denk al maar aan lang tafelen buiten, een BBQ met de vrienden of lekker relaxen op het terras met een verfrissing in de hand. Bij ons begint het in ieder geval al te kriebelen. Het moment om jouw tuin, terras of balkon helemaal summerproof te maken, is aangebroken.
In deze originele outdoor collectie vind je ook een aantal verlengbare tuintafels, zoals deze Ribambelle tafel. Hij kan aan 14 personen een plaatsje geven. Handig als je graag tuinfeestjes organiseert. Heb je doorheen de week niet zoveel plaats nodig? Dan klap je de verlengstukken bijna onzichtbaar weer in. Ook de moderne Biarritz tafel is uitschuifbaar. In onze meubelwinkel tonen we je graag alle mogelijkheden en kleuren.

Sfeervolle tuinverlichting

De Balad lampen van Fermob zijn oplaadbare LED-tuinlampen. Kampeer je graag? Je kan ze overal meedragen, naar waar je maar wenst. Of gebruik ze op je terras en hang ze op aan de staanders die daarvoor voorzien zijn. De lampen geven een warm wit licht en zijn opnieuw verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook voor de hoogte kan je kiezen uit 2 formaten: 25 cm of 38 cm. Mix & match!