check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Gero Totaalinrichting

divider
De weg naar je droomwoning.
Maak een afspraak


Gratis interieuradvies voor de totaalinrichting van je woning.

Gero.Totaalinrichting is een service waarbij je een totaalinterieur op een presenteerblaadje krijgt. Het is een kleine stap met een groot resultaat, waar je jarenlang elke dag plezier aan zal beleven. 

Welke interieurplannen heb je? Van welke stijl word je warm? Onze enorme meubelcollectie biedt daar gegarandeerd een smaakvol antwoord op. Onze professionele interieurvormgevers helpen je dan ook graag met de volledige inrichting van je woning.

Het is jij die beslist in hoeverre je ons advies wenst. Van meubelkeuze en 3D-plan tot verf, gordijn- en verlichtingsadvies. Want uw thuisgevoel, daar draait het om bij Gero.


De weg naar je droomwoning.


Afspraak maken

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak met onze interieurvormgever voor een persoonlijk interieuradvies of vraag naar meer info. Breng je plan of afmetingen alvast mee naar de eerste afspraak.

Interieurontwerp op maat

Na ons gesprek gaan we meteen aan de slag om een samenstelling van meubels uit te werken, dit op maat van jouw smaak, budget en de afmetingen van je woning. Met een 3D-ontwerp als kers op de taart.

Alle meubels onder 1 dak

Alle meubels staan in onze showroom, zodat je meteen kan personaliseren qua kleuren en materialen, uiteraard met de hulp van de interieurexpert. Echt alles, zelfs maatwerk meubelen worden mee in je traject geïntegreerd.

Blij met het advies?

Dan begeleidt de interieurexpert je verder in jouw keuze. Handig dat je in je keuzes van kleuren en uitvoeringen steeds wordt begeleidt door één en dezelfde interieurvormgever. En dit steeds met de laagste-prijs-garantie.

Voor de totaalinrichting van je woning

Onze interieurexperten helpen je bij de keuze van de juiste meubels en zoeken naar handige opbergoplossingen om het ruimtegevoel in je kamers te versterken. Uiteindelijk vertaalt de interieurexpert dit in een 3D ontwerp voor slechts €290. Dit bedrag wordt zelfs terugbetaald bij jouw aankoop! Je ontdekt alle voorwaarden in onze winkel.

Wat krijg je concreet:

  • Een interieurindeling op maat.
  • Een 3D ontwerp
  • Advies over materialen en kleuren.
  • Offerte met de meubelen van jouw keuze.Enkele van onze realisaties