check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Kinderkamers die meegroeien

Van peuter tot jongvolwassene. In ons aanbod vind je kinderkamers voor alle leeftijden. Een kinderslaapkamer moet meegroeien met je zoontje of dochtertje. Wist je dat we zelfs 4-in-1-ombouwbedden in onze collectie hebben? Zo heb je één meubel dat vele jaren meegaat. 

Uitbundige themakamer of sober wit?

Hippe slaapkamers voor hippe kids. Is jouw dochter 's nachts liever een prinses, jumping star of hoofd van een indianenstam? Of is je zoon een profvoetballer, astronaut of maakt hij de jungle onveilig in zijn droomwereld? Je vertrekt vanuit de basis en werkt de kamer in thema af. Of hou je de kamer liever sober? Bij Gero vind je zowel typische meisjeskamers, jongenskamers als gender neutrale kamers.

Trapje op

Slapen er meer kids in 1 kamer? Groot gezin? Veel vriendjes en vriendinnetjes? Geen probleem. Een stapelbed is de ideale oplossing. Ook met een hoogslaper, met een bureau onder, kan je heel wat plaats besparen in een compacte slaapkamer.
Een uitschuifbare bedlade met matras of een aparte bedbank is ook een goed idee. Je schuift de lade gemakkelijk weer toe wanneer je ze niet nodig hebt. Een bedbank kan ook dienst doen als chill hoekje, zeker als je zoon of dochter groter wordt. Of gebruik hem om alle knuffels op te etaleren.

Originele kinder- en jeugdkamers

Bij Gero vind je enkele mooie kinder- en jeugdkamers van grote merken, zoals BopitaLifetime en Flexa. Van eenvoudige kinderbedden tot hoogslapers en stapelbedden, zelfs driedubbele. Ook kasten, kinderbureaus, nachtlampjes, bedtextiel en andere kinderkameraccessoires vind je hier.
Je kan alle items apart kopen, of kiezen voor een complete kinderkamer. Met zo'n kinderkamer set heb je meteen alle meubels in dezelfde stijl tegen een extra voordelige prijs. Handig, toch?
Vergelijk en bepaal welke stijl je verkiest. Van basic witte kamers tot de landelijke, romantische of zelfs industriële woonstijl. Ook alle slaapsystemen, zoals matrassen en lattenbodems, zijn aanwezig. Want een goede slaapergonomie is ook essentieel tijdens de groei. Onze slaapexperts staan voor jullie klaar, met de beste tips en passend advies.