check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Work @ home

Werk je wel eens graag van thuis uit? Heb je een apart bureau of wil je gewoon een bureauhoekje in de living maken? Stem je alle bureaumeubilair af op de rest van het interieur? Of kies je net bewust voor een geheel andere look, om werk & privé volledig te kunnen scheiden? Hecht je veel belang aan ergonomie? Dit zijn allemaal vragen waarbij je stil moet staan alvorens je jouw bureau wilt inrichten met nieuwe meubels en accessoires.

Uitgebreide mogelijkheden

Bij alle bureauprogramma's zijn de opties zeer uitgebreid. Kies uit tientallen kleuren fronten en afwerkingsmogelijkheden. Ook op het vlak van formaten is er een overvloed aan keuze. Op deze manier hebben we een oplossing voor elke bureauruimte - groot of klein.

Professioneel kantoormeubilair

Is het meubilair op jouw kantoor aan vernieuwing toe? Dan zijn wij jouw ideale interieurpartner. Leg ons een grondplan voor, toon ons enkele foto's en we bekijken samen de mogelijkheden die volledig op de bedrijfsidentiteit afgestemd kunnen zijn. Het is belangrijk dat een kantoor inspirerend en motiverend 'werkt'. Frisse meubels dragen zeker bij tot een aangename werksfeer.

Ergonomisch verantwoord werken

In ons aanbod bureaumeubelen vind je een reeks ergonomische bureautafels die elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Ook bepaalde bureaustoelen kan je helemaal naar jouw lichaam aanpassen. Voor wie dagelijks aan een bureau werkt, is een goede ergonomie essentieel. Is de kantoorruimte onderverdeeld in werkeilanden? Dan kan je ervoor kiezen om te werken met geluiddempende schermen. Dit komt ten goede van de akoestiek, zodat iedereen gefocust kan blijven werken.

De vergaderruimte

Wist je al dat we extreem lange vergadertafels in ons aanbod hebben? Je wilt tenslotte toch dat iedereen zich comfortabel in de meeting voelt? Grote designmerken zoals Fantoni en Joli zijn hier experts in. Voor een vergadertafel zal naast de afmeting ook de materiaalkeuze een centrale rol spelen. De stoelen moeten vooral heel comfortabel zitten. Urenlange meetings zijn voor vele professionals geen uitzondering. Of wat dacht je van een stoel op wieltjes? Dan kan je subtiel de kamer buiten rollen wanneer de vergadering te lang uitloopt.