Ontdek nu onze vernieuwde winkel met nu al grote kortingen op wonen en slapen!
Wij blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Revor

Revor Bedding heeft alles in huis voor een heerlijke nachtrust. In het gamma zijn niet alleen boxsprings, matrassen en lattenbodems te vinden, maar ook hoofdkussens en dekbedden. Het is dus geen verrassing dat de naam afgeleid werd van het Franse woord ‘rêve d’or’, wat letterlijk 'gouden droom' betekent.

Revor Bedding hecht enorm veel belang aan kwaliteit. Een bed of boxspring moet namelijk voor vele jaren meegaan. Daarom ontwerpt en produceert Revor alle producten in België. Alles wordt door vakmensen met de nodige zin voor detail afgewerkt. Dat komt niet alleen de duurzaamheid ten goede, maar zeker ook het comfort.

Klassiek, modern of landelijk: de boxsprings en bedden van Revor komen in diverse stijlen. Je kiest zelf de bekleding (stof of leder), de kleur, de pootjes en de afmetingen. Revor heeft naast design ook oog voor ergonomie, zo vind je de Comfort Box met tillift in onze toonzaal. Dit bed is vooral handig voor mensen die minder mobiel zijn. Ideaal ook voor slaapkamers voor senioren.