check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Xooon kasten voor woon- en eetkamers

In het assortiment van Xooon vallen er heel wat mooie kasten te ontdekken. Er zijn prachtige tv-meubels in diverse formaten. Zowat alle modellen hebben een of meerdere deuren en/of lades. Handig om je spullen in op te bergen. De design bergkasten van Xooon zijn de perfecte aanvulling voor je eetkamer. Ze bieden een overvloed aan opbergruimte voor servies, tafellakens, kaarshouders en meer. Sommige bergkasten hebben een glazen deur, zodat je accessoires kan etaleren. Ben je op zoek naar een Xooon dressoir? Ook die zijn verkrijgbaar in vele stijlen, formaten, kleuren en afwerkingen. 

Modulaire kasten

De meeste Xooon kasten zijn modulair. Dit wil zeggen dat ze personaliseerbaar zijn. Daarnaast kan je meerdere kasten makkelijk combineren in één ruimte. Wil je alle configuratiemogelijkheden bekijken? Breng dan een bezoek aan onze meubelwinkel in Lier.

Koop je Xooon kast bij Gero

Gero is een officieel Xooon verkooppunt. Bij ons kan je dus alle meubelen van dit Nederlandse merk bestellen. Ja, ook die je niet in onze webshop vindt. Kom naar onze showroom om alle Xooon kasten te ontdekken, samen met de bijhorende tafels en stoelen.