check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Mortex tafels

divider
Tafels waar je hart sneller van gaat slaan.
Inspiratie
Gepost op 4 augustus 2022

Wij worden er alvast warm van.


Je kent ze misschien wel: de witte tafels die uit beton lijken gemaakt te zijn. Toch ogen ze tegelijk heel zacht en voelen warm aan. Een unieke tafel. En meteen de reden dat we overtuigd zijn dat het niet om een vluchtige trend gaat. 
Mortex tafels bieden niet enkel vele voordelen, ze hebben eveneens een onweerstaanbaar design. Zij hebben alvast ons hart gestolen - het jouwe zo meteen ook?

Wat maakt deze tafels zo uniek?

Deze stevige tafels kennen een intensief en artisanaal productieproces. Elke tafel is dan ook een uniek en lokaal product. De tafel wordt vervaardigd uit MDF en versterkt met een metalen structuur. Hierop worden vervolgens 3 lagen aangebracht van Mediterrano, een minerale mix uit Ibiza, en tenslotte afgewerkt met 3 beschermlagen. 

Mediterrano vs mortex

Beide materialen zorgen voor een waterdichte coating met de hardheid van natuursteen. Dit maakt van de tafels een zeer onderhoudsvriendelijk product. Mortex zorgt echter voor meer schakeringen terwijl Mediterrano een egaler effect geeft. Hierdoor oogt het tafelblad zachter.

Organische vormen


Je hebt keuze uit verschillende organische vormen voor je tafel - rond, kei-vormig of ovaal - en dit in een 30-tal kleuren. Zo past de tafel perfect in de Japandi trend, maar voelt zich evengoed thuis in een modern of vintage interieur. Als je ze maar combineert met de juiste stoel zoals de WishboneMuna of Rhomb stoel. We helpen je uiteraard graag met jouw keuze in de winkel.

Ondanks de stoere look ogen deze tafels elegant en verfijnd, dit dankzij het naadloze design.  Met een centrale poot of liever met 2 poten? Dat kan allemaal. Ze zijn op maat verkrijgbaar, dus steeds een perfecte match met je eetkamer.Waarom een mediterrano tafel?


  • Artisanaal en lokaal product.
  • Keuze uit 30-tal kleuren.
  • Egaler effect dan mortex.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Voelt warm aan.
  • Maatwerk is mogelijk.


Een perfecte combinatie


In de winkel bieden we je het ruimste aanbod aan stoelen die perfect matchen met deze mortex tafels. Hier vind je alvast een greep uit het aanbod.


Voor minder gaan we niet.

Hoogstaande kwaliteit.

Door de artisanale en lokale productie zijn we 100% zeker van de hoogstaande kwaliteit. En voor minder gaat Gero niet. Zo kunnen we je jarenlang tafelplezier garanderen. Kom gerust een kijkje nemen in de winkel. Daar vind je een ganse afdeling in mortex tafels. Voor elk wat wils!