Ontdek nu onze vernieuwde winkel met nu al grote kortingen op wonen en slapen!
Wij blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Mortex tafels

divider
Tafels waar je hart sneller van gaat slaan.
Trend
Gepost op 31 januari 2023

Wij worden er alvast warm van.

Je kent ze misschien wel: de witte tafels die uit beton lijken gemaakt te zijn. Toch ogen ze tegelijk heel zacht en voelen warm aan. Een unieke tafel. En meteen de reden dat we overtuigd zijn dat het niet om een vluchtige trend gaat. 
Mortex tafels bieden niet enkel vele voordelen, ze hebben eveneens een onweerstaanbaar design. Zij hebben alvast ons hart gestolen - het jouwe zo meteen ook?

Wat maakt deze tafels zo uniek?

Deze stevige tafels kennen een intensief en artisanaal productieproces. Elke tafel is dan ook een uniek en lokaal product. De tafel wordt vervaardigd uit MDF en versterkt met een metalen structuur. Hierop worden vervolgens 3 lagen aangebracht van een minerale mix, al dan niet uit Ibiza, en tenslotte afgewerkt met 3 beschermlagen. Deze werkwijze is identiek aan die van tafels met de minerale pleister Mortex. 


Mediterrano versus Mortex.

Beide materialen zorgen voor een waterdichte coating met de hardheid van natuursteen. Met de juiste bescherming zijn deze tafels een onderhoudsvriendelijk product. Mortex zorgt echter voor meer schakeringen terwijl Mediterrano een egaler effect geeft. Hierdoor oogt het tafelblad zachter. Microskin is dan weer gelijkaardig van look als Mortex, zonder in te boeten aan karakter of kwaliteit.

Waarom een Mediterrano tafel?

  • Artisanaal en lokaal product. 
  • Keuze uit 30-tal kleuren. 
  • Egaler effect dan mortex. 
  • Voelt warm aan. 
  • Maatwerk is mogelijk.

Je hebt keuze uit verschillende organische vormen voor je tafel - rond, kei-vormig of ovaal - en dit in een 30-tal kleuren. Zo past de tafel perfect in de Japandi trend, maar voelt zich evengoed thuis in een modern of vintage interieur. 

Ondanks de stoere look ogen deze tafels elegant en verfijnd, dit dankzij het naadloze design. Met een centrale poot of liever met 2 poten? Dat kan allemaal. Verschillende modellen zijn op maat verkrijgbaar, dus steeds een perfecte match met je eetkamer.


De perfecte combinatie.


Promotie
Promotie
Promotie
In voorraad
Promotie
Te bestellen
Promotie
Te bestellen

Breng je vakantie mee naar huis

Inspiratie haalt ze uit reizen, mooie boeken, de natuur en uit creatieve avonturen.

Lees meer

Japandi-trend

Japandi is een perfecte match tussen een Japans en Scandinavisch interieur.

Lees meer