Nog (last-minute) op zoek naar een leuk geschenk? De Gero cadeaubon is het ideale cadeau voor elke interieurliefhebber!
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Het luxegevoel van een boutique hotel

divider
Dompel je interieur onder in 'Hotel Chique' sfeer.
Trends
Gepost op 12 augustus 2020

Je herkent het misschien; je bent op reis, je opent de deur van je hotelkamer en wat volgt is een instant wauw-gevoel. Hotels richten hun kamers netjes en smaakvol in zodat de gasten helemaal tot rust kunnen komen en zich helemaal thuis voelen.
Wil jij iedere dag ontwaken in je eigen boutique chique slaapkamer of je woonkamer onderdompelen in de luxe van een hotel? Gero inspireert je graag met twee parels van hotels zodat jij zelf een vijf sterren interieur in huis kunt halen.
Wil jij iedere dag ontwaken in je eigen boutique chique slaapkamer of je woonkamer onderdompelen in de luxe van een hotel? Gero inspireert je graag met twee parels van hotels zodat jij zelf een vijf sterren interieur in huis kunt halen.

Hotel #1

Scandinavische luxe

Hotel: The Audo, Kopenhagen, Denemarken

De beste hotels slagen er met verve in een chique stijl te combineren met een huiselijk gevoel. En niet enkel in de kamers, ook in de lobby, de eetzaal en zelfs de gangen kan je inspiratie opdoen om die sfeer mee te nemen naar huis. En het beste van al, bij Gero vind je die ontbrekende blikvangers en sfeermakers voor je eigen hotel chique interieur.

Een Deens hotel in hartje Kopenhagen met een Scandinavisch interieur is op zich niet gek. Maar in the Audo, een hotel dat ingetogen en intieme retraites in loftstijl biedt, zit het wel helemaal op zijn plaats. Elke kamer is uniek samengesteld, maar de gekozen materialen en algehele sfeer met natuurlijke kleurelementen zijn wel doorheen het hele hotel doorgetrokken. Dat betekent veel hout, bruine, olijfgroene en okerkleurige zetels, marmer en minimalistische designs die perfect passen binnen het historische industriële gebouw dat dateert uit 1918.

The Audo heeft zich ontpopt tot een residentie waar Scandinavisch design, gastvrijheid en hedendaagse kunst samenkomen. Het is een stijl die ook bij ons erg populair is, maar in dit hotel zijn ze erin geslaagd om met een interieurconcept op de proppen te komen dat werkelijk iedereen aanspreekt en doet thuis voelen. Dat is tenslotte ook het doel van een interieur, dat je er thuis kan zijn en er een stukje van je eigen persoonlijkheid in terugvindt.

Droom jij ook van een interieur waar de eerder rustieke architectuur van je woonst naadloos samengaat met een hedendaagse esthetiek?
Bij Gero vind je prachtige, kwaliteitsvolle Scandinavische meubels net zoals bij The Audo. Is het niet de minimalistische bolvormige verlichting van Nordlux, Menu en 101 Copenhagen, dan vind je misschien je gading bij Hay waar we de cognackleurige stoel en marmeren salontafel van in onze collectie hebben.
Een witte zetel is misschien niet vanzelfsprekend, maar met zijn wasbare hoezen verovert dit salon van Studio Puro meteen je hart.

Hotel #2

Kleurrijk, bohemian en veel liefde

Hotel: Los Enamorados, Portinatx, Ibiza

Gelegen in het noordelijkste en mooiste puntje van Ibiza, profileert Los Enamorados zich als romantisch luxeoord waar koppels en vrienden kunnen genieten van een ontspannen verblijf, weg van de dagelijkse stress en zorgen. Het is ook letterlijk wegdromen in het kleurrijke interieur, dat zowel binnen als buiten meteen tot de verbeelding spreekt.

Soms wordt een heel interieurconcept doorgetrokken, andere hotels pakken uit met one-of-a-kind kamers, tot in de puntjes ingericht volgens de laatste trends. In dit hotel worden American vintage invloeden feilloos gecombineerd met Oosterse elementen en kleuren en materialen die gezelligheid ademen.

 

Bij Los Enamorados zit het ‘m in de details. Niets is hetzelfde, tafels en stoelen zijn verschillend, tapijten hebben alle kleuren van de regenboog en accessoires zoals kussentjes, rieten lampenkappen en handgeweven manden lijken uit een jarenlange verzameling te komen, zonder dat het een allegaartje wordt.

 
Het is juist die smaakvolle combinatie die dat gevoel van rust en sereniteit naar boven weet te brengen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het gewoon een hip en trendy interieur is dat van een verblijf gewoon een beleving maakt, een vakantiegevoel dat je ook mee naar huis kunt nemen.

En nu kan dat ook gewoon, want deze bohemian stijl haal je makkelijk in huis. Onze stylistes geven je hier graag nog enkele tips mee. 
Hang enkele rotan pendels op in de tuin of schuif een mix van kleurrijke stoelen onder je tafel voor dat instant vakantiegevoel. Combineer naar hartenlust met kussens, vachtjes en tapijten, en ook een warme, sfeervolle verlichting mag niet ontbreken. Voor een origineel krukje, vind je ook altijd wel een plekje.
In de slaapkamer mag het nog wat zwoeler. Dek je bed op met 2 warme kleuren en creëer zo een spannende combinatie. Paars en oker samen is een echte winnaar. 

Trends

Bekijk alles

Breng je vakantie mee naar huis

Inspiratie haalt ze uit reizen, mooie boeken, de natuur en uit creatieve avonturen die aan de basis liggen van haar (werk)plezier...

Lees meer

Japandi-trend

Japandi is een perfecte match tussen een Japans en Scandinavisch interieur waar balans en harmonie centraal staan.

Lees meer

Mortex trend - een blijvertje

Laat je verleiden door mortex tafels, ze brengen gegarandeerd warmte in je interieur.

Lees meer