Ontdek nu onze vernieuwde winkel met nu al grote kortingen op wonen en slapen!
Wij blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Serax

Wat ooit begon als een simpele collectie bloempotten en vazen, is vandaag de dag een uitgebreid assortiment woonaccessoires. Want bij het Belgische accessoiremerk Serax vind je het mooiste servies, de leukste schalen en veel meer hippe interieuritems.

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom kijkt men bij Serax altijd naar de toekomst. Wat zijn de nieuwste trends? Hoe verandert onze maatschappij? Serax vertaalt die tendensen naar een eigenzinnige collectie woonaccessoires. Het aanbod krijgt regelmatig een update, waardoor het altijd 'trending' is en blijft.

Serax gaat regelmatig samenwerkingen aan met bekende koks en influencers. Er is bijvoorbeeld het servies genaamd ‘Surface’, dat ontworpen werd door sterrenchef Sergio Herman. Of de ‘Pure’ collectie van Pascale Naessens. Ook de nieuwe collectie van architect/interieurontwerper Vincent Van Duysen en de Fish & Fish serviescollectie van de Italiaanse designer Paola Navone zijn toppers. Dit onderstreept nogmaals het feit dat alle borden, schalen, bestek en glazen van Serax een eigen identiteit hebben.