check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Joli stoelen voor eetkamers

Ga je je eetkamer (her)inrichten? Zoek een stijlvolle eettafel en combineer die met een set Joli stoelen. Joli is een Belgisch merk dat in binnen- en buitenland bekend staat voor haar elegante ontwerpen. Verfijnde lijnen en hoogwaardige materialen zorgen voor een stijlvolle look. Bovendien zijn Joli stoelen zeer duurzaam. Je kan er dus lang van genieten.

Joli stoelen kopen

Gero is een officieel verkooppunt van Joli. Je kan dus alle eetkamerstoelen hier bestellen. Alle modellen zitten in onze collectie: Chagall, Marguerite, Rafael, enz. In onze webshop krijg je al een voorsmaakje van de vele mogelijkheden. Om alle materialen en kleuren te ontdekken, kom je best naar onze showroom in Lier. Daar kan je zelf de perfecte stoel samenstellen.
Wil je Joli stoelen kopen tegen de beste prijs? Tijdens de solden organiseren we een outlet met stockmodellen. Er zijn dan interessante koopjes te doen. Daarnaast lanceren we doorheen het jaar regelmatig nieuwe acties en promoties op Joli stoelen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.