Kom de vernieuwde designafdeling ontdekken, samen met een winkel vol nieuwe collecties en inspiratie. En ontdek hier hoe je kans maakt op een E-bike t.w.v. €3290 van Cowboy!
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Tijd voor échte inspiratie

divider


De vernieuwing van je interieur is méér dan alleen het opfrissen van een ruimte. Het is de intro op de volgende hoofdstukken van jouw thuis. Het begin van nieuwe verhalen, grandioze gesprekken en prachtige plannen. We hebben de belangrijkste trends speciaal voor jou op een rijtje gezet zodat jij van jouw huis een nieuwe thuis kan maken.

Ontdek hier onze nieuwe collectie

Warme kleuren

Het warme kleurenpalet gaat dit jaar nog nergens heen en heeft zich ontpopt tot een nieuwe variant. Warme ton-sur-ton aardetinten gecombineerd met houtkleuren zorgen voor een neutraal, gezellig interieur met diepte en karakter.

Zachte stoffen

Zachte, aaibare meubels krijgen dit jaar een glansrol. Na velours worden ook teddy- en boucléstoffen van onder het stof gehaald; uitnodigende materialen en texturen met een hoog knuffelgehalte die je interieur een warme & rijkelijke uitstraling geven.

A touch of vintage

Wie nostalgisch is naar de jaren 70 zal blij zijn met de comeback van zowel feloranje als oker- of bruintinten. Licht psychedelische motieven of dambordpatronen nemen opnieuw een belangrijke plaats in.

Dark Brown is the new black

Zwart zorgt voor contrast in een ruimte, maar door chocoladebruin te introduceren maximaliseer je dat effect op een slimmere en meer gelaagde manier. Bruin is zowel tijdloos als veelzijdig en daarom makkelijk combineerbaar met andere tinten.

Houten stoelen

Voortbordurend op deze ontspannen en warme esthetiek, heeft het interieurontwerp de curve weer helemaal omarmd. Breng de natuur naar binnen aan de hand van massieve houten stoelen met gebogen lijnen.

Trendy stoelen

Met een designstoel geef je een ruimte moeiteloos een uniek en speels karakter zonder in te moeten boeten op zitcomfort.

Gedurfde combinaties  

Dit jaar is het aan de durvers! Combineer meubels zoals een diep groene zetel met een intens paars bijzettafeltje of maak een statement met items in felblauw, knalgeel of oranje. Wie helemaal buiten de lijntjes wil kleuren, kiest voor geometrische patronen en glanzende stoffen. Laat je inspireren door deze trends in onze woonwinkel en tover je huis om tot een nieuwe thuis!