Tijdelijke actie: gratis interieuradvies t.w.v. €290!
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Winkel

divider
Vragen over onze toonzaal?

Is het volledige aanbod in de winkel te vinden?

Nee, we hebben een selectie meubels in onze toonzaal staan. Vaak zijn er nog veel meer andere mogelijkheden, want ons aanbod reikt veel verder. Daarom hebben we veel stalen van de materialen. Vraag hier gerust naar.

Zijn jullie toonzaalmodellen te koop?

Ja, sommige wel, want onze collecties wisselen vaak. Dan wordt dit aangegeven in onze winkel. Heb je interesse in een bepaald model? Laat dit gerust weten aan een van onze woonadviseurs. Onze toonzaalmodellen verkopen we aan een fikse korting, dus je kan vaak een superkoopje doen. Bovendien hebben we ook nog veel nieuwe stockmodellen/outletmodellen in ons magazijn, die te koop zijn aan bodemprijzen.

Zijn kinderen welkom?

Zeker! Gero is een woonwinkel voor de hele familie. Op de eerste verdieping is er een speelhoek en kinderbioscoop. Ook bij Mangero vind je een aangepast kids menu. 

Zijn huisdieren welkom?

Welopgevoede, kleine huisdieren zijn welkom als ze gedragen kunnen worden. Ze mogen niet los lopen, geen sporen achterlaten, andere klanten niet hinderen en niet op de meubels springen.

Is de winkel rolstoeltoegankelijk?

Onze winkel is zeker rolstoeltoegankelijk! We hebben zelfs rolstoelen aan de ingang klaarstaan voor iedereen die hier graag gebruik van maakt.

Is er voldoende parkeerplaats?

Jazeker. Zowel voor als naast de winkel is er een ruime parking. Sinds 2022 bieden we zelfs 4 laadpalen aan voor elektrische wagens, voorzien met groene stroom afkomstig van onze zonnepanelen. Deze laadpalen zijn ook beschikbaar buiten de openingsuren.

Waar kan ik terecht voor verloren voorwerpen?

Ben je iets verloren? Dan zoeken we graag met je mee. Bel hiervoor naar 03 480 42 26 of stuur een mailtje naar kassa@gerowonen.be. Neem zeker ook en kijkje op onze Facebook- en Instagram pagina's, want hier posten we regelmatig gevonden knuffels, kledij, brillen...