Ontdek nu onze vernieuwde winkel met nu al grote kortingen op wonen en slapen!
Wij blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Winkel

divider
Vragen over onze toonzaal?

Is het volledige aanbod in de winkel te vinden?

We hebben een grote selectie meubels in onze toonzaal staan waarbij vaak nog veel meer andere opstellingen, materialen, kleuren en mogelijkheden zijn. Ons aanbod reikt dus veel verder dan dat in onze winkel. Vraag gerust naar alle opties en stalen. Ook onze webshop toont slechts een selectie van ons volledige assortiment.

Zijn jullie toonzaalmodellen te koop?

Ja, sommige wel, want onze collecties wisselen vaak. Dan wordt dit aangegeven in onze winkel. Heb je interesse in een bepaald model? Laat dit gerust weten aan een van onze woonadviseurs. Onze toonzaalmodellen verkopen we aan een fikse korting, dus je kan vaak een superkoopje doen. Bovendien hebben we ook nog veel nieuwe stockmodellen/outletmodellen in ons magazijn, die te koop zijn aan bodemprijzen.

Zijn kinderen welkom?

Zeker! Gero is een woonwinkel voor de hele familie. Op de eerste verdieping is er een speelhoek en kinderbioscoop. Ook bij Mangero vind je een aangepast kids menu. 

Zijn huisdieren welkom?

Welopgevoede, kleine huisdieren zijn welkom als ze gedragen kunnen worden. Ze mogen niet los lopen, geen sporen achterlaten, andere klanten niet hinderen en niet op de meubels springen.

Is de winkel rolstoeltoegankelijk?

Onze winkel is zeker rolstoeltoegankelijk! We hebben zelfs rolstoelen aan de ingang klaarstaan voor iedereen die hier graag gebruik van maakt.

Is er voldoende parkeerplaats?

Jazeker. Zowel voor als naast de winkel is er een ruime parking. Sinds 2022 bieden we zelfs 4 laadpalen aan voor elektrische wagens, voorzien met groene stroom afkomstig van onze zonnepanelen. Deze laadpalen zijn ook beschikbaar buiten de openingsuren.

Waar kan ik terecht voor verloren voorwerpen?

Ben je iets verloren? Dan zoeken we graag met je mee. Bel hiervoor naar 03 480 42 26 of stuur een mailtje naar kassa@gerowonen.be