Ontdek nu onze vernieuwde winkel met nu al grote kortingen op wonen en slapen!
Wij blijven makkelijk bereikbaar, ook tijdens wegenwerken.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Assortiment

divider
Wat vind je bij Gero?

Welke meubels vind ik bij Gero?

In onze winkel vind je alle meubels en woonaccessoires voor de inrichting van je woning. Onze winkel is opgedeeld in 13 afdelingen, zodat je gericht op zoek kan in de woonstijl die je het meest bevalt. Hier vind je alles om te zitten, tafelen en slapen. Op het gelijkvloers vind je alles om te wonen, op de eerste verdieping alles om te slapen. Bovendien hebben we ook een ruime afdeling verlichting en woonaccessoires.

Vind ik er alle woonstijlen?

Zeker! Van landelijk wonen tot Scandinavisch, design, klassiek of modern. Alle woonstijlen komen aan bod in onze winkel. We spelen in op de allerlaatste woontrends, maar blijven ook steeds een ruim aanbod aan tijdloze klassiekers in ons assortiment houden. Meestal worden de meubels in de toonzaal per stijl opgesplitst, zodat je gericht op zoek kunt gaan. Heb je vragen over een bepaalde woonstijl? Spreek dan zeker een van onze woonadviseurs aan.

Maken jullie ook meubels op maat?

Jazeker. Zoek je een kleerkast of dressing op maat? Breng dan zeker een bezoekje aan onze slaapafdeling. Hier tekenen we een ontwerp voor je uit en maken we een prijsberekening op maat. Dit telkens op afspraak. Ook voor je living, hal, wasplaats... zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Onze interieuradviseurs kunnen je hier meer over vertellen. Bovendien hebben we ook salons op maat, zelfs per 10 cm. Meer info in onze winkel.

Verkopen jullie cadeaubonnen?

Jazeker. Het is altijd fijn om iemand blij te maken met nieuw interieur-geluk. Je kan de cadeaubon op onze website of in de winkel aankopen. Het bedrag bepaal je helemaal zelf. Meer info