check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Welkom bij Hugo & Camillia

divider
Of hoe een modern appartement meteen je hart kan stelen.
Binnenkijken bij klanten
Gepost op 29 september 2020

Kom binnen bij Hugo en Camillia, een warm en hartelijk koppel uit Berlaar dat volop geniet van hun welverdiende pensioen.

Hugo was 26 jaar werkzaam bij Gero, toch was dit niet de enige reden om hun volledige interieur hier aan te kopen. Ze wisten natuurlijk dat Gero alles in huis had om hun appartement in te richten, maar ook dat ze zouden worden bijgestaan door professionele interieuradviseurs.

Kijk hieronder gerust mee naar het resultaat en wie weet helpen de stylingtips je bij je eigen interieur?

Tafelen staat centraal

Niet enkel letterlijk, ook figuurlijk staat hier de eettafel centraal. Samen gezellig eten, de krant lezen, het huiswerk van de kleinkinderen, ... Bij elke gelegenheid speelt de tafel van Studio Puro hier de hoofdrol. Het mocht dus best wel een eyecatcher zijn. En dat is gelukt, niet? Wist je trouwens dat de tafel van Belgische makelij is en in verschillende houtkleuren verkrijgbaar?

Ze kozen er stoelen met afgeronde vormen bij om de combinatie met de strakke tafel weer in evenwicht te brengen. Dat de lederlook en gestikte naad opnieuw voor een stoere toets zorgen, daar is Hugo dan weer heel blij mee. 

Maatwerk als oplossing.

Overdag willen Camillia en Hugo liever niet op het TV-scherm kijken als ze aan tafel zitten. En dan zijn maatwerk schuifdeuren van Noteborn de perfecte oplossing. Wil je om 19u het nieuws volgen, schuif je simpelweg de deur open en vlij je je neer in de zetel.
Het was even moeilijk kiezen uit de vele kleuren en uitvoeringen, maar uiteindelijk beslisten ze toch om voor strak en tijdloos wit te gaan. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en past bij elk ander kleurtje van muurverf.

Tot de essentie komen.

Omdat ze niet teveel tijd meer wilden besteden aan huis en tuin, kozen ze voor dit prachtige nieuwbouwappartement. Maar als je van een huis naar een appartement verhuist, moet je wel gaan downsizen.

Het optimaal benutten van de opbergruimte is dan ook essentieel. Gelukkig kunnen onze interieuradviseurs voor elke hoek een gepaste oplossing bieden. Zo ook voor de kleerkasten in de slaapkamer. En omdat de monteurs prachtig werk leverden, lijken deze kasten wel maatwerk. Camillia maakte er helemaal haar eigen ding van door er zelfgekozen handgreepjes op te laten monteren.

Wegdromen in een heerlijk bed.

Wist je dat Gero ook een 5000 m² grote slaapafdeling heeft? Daarom was keuze snel gemaakt: Camillia en Hugo kochten hier ook hun nieuwe boxspring. Alle bekende slaapmerken vonden ze onder één dak, wat het makkelijk maakte om alles effectief uit te testen. Om de knoop definitief door te hakken, stond David klaar met zijn slaapexpertise.

Uiteindelijk werd de comfortabele boxspring van het Belgische merk Beka gekozen, en dit in donkergrijs. Reden hiervoor was om een duidelijk contrast te creëren met de lichte ruimte. Extra pluspunt: zo goed als elke kleur gaat perfect samen met deze tijdloze kleur. In de zomer kiezen ze hier in Berlaar voor kraakvers wit bedtextiel, in de winter voor oker of een print met herfstkleuren. Welke kleur verkies jij?

Een gezellige toets.

Nog een reden om bij Gero te winkelen, is uiteraard ook de uitgebreide afdeling Decoratie en Verlichting. Zo makkelijk om meteen bij je meubelen de bijhorende decoratie, tapijten en verlichting te kunnen kiezen. Met wat hulp van Sofie kozen Hugo en Camillia een leuke mix aan woondecoratie. Ze wilden graag een luchtige en zomerse sfeer, met toch een warme toets. Daarom kozen ze resoluut voor prints uit de natuur, zonnige kleurtoetsen en natuurlijke materialen als rotan en een houten bankje met een vacht als zitting. 

Stijlvol op je terras vertoeven.

Ook op het terras vertoeven ze graag en veel. Dat het tuinmeubilair van Vincent Sheppard er iets mee te maken heeft, is duidelijk. De zwarte draadstructuur combineert perfect met de houten vloer, maar heeft ook een zalig zitcomfort. De afgeronde vormen verzachten dan weer de strakke lijnen van het gebouw en zorgen mee voor de gezellige sfeer. 

Veel woonplezier gewenst.

Lieve Camillia en Hugo, we wensen jullie nog veel woonplezier en mooie familiemomenten in dit prachtige appartement!

Binnenkijken bij

Bekijk alles

Prachtige B1B in centrum Lier

Voor deze B&B in Lier zorgde Gero.Apart voor even stijlvol en origineel interieur als de authentieke gevel van het pand.

Lees meer

Strak design rond de open haard

Wat doe je wanneer je toe bent aan nieuwe meubelen? Laat je inspireren door Gero.Apart bij de realisatie van jouw droominterieur.

Lees meer

Het eerste stulpje van Paulien en Cédric

Gero.Apart gaf dit jonge koppel interieuradvies op maat om hun eerste stulpje in te richten.

Lees meer