check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Gero.Apart - Interieuradvies op maat

divider
Een nieuwe service voor de totaalinrichting van je woning of appartement. 
Maak een afspraak


Gero.Apart - van meubeladvies tot totaalinrichting

Gero.Apart is een service waarbij je een totaalinterieur op een presenteerblaadje krijgt. Het is een kleine stap met een groot resultaat, waar je jarenlang elke dag plezier aan zal beleven. Want jouw thuisgevoel, daar draait het om bij Gero. 

Gero.Apart is een nieuw concept bij Gero voor de totaalinrichting van je woning of appartement. Om je te inspireren hebben we in de showroom ook een appartement van 80 m2 gebouwd.


De weg naar je droomwoning


Moodboard op maat

Na ons gesprek gaan wij meteen aan de slag om een moodboard uit te werken op maat van jouw smaak en de afmetingen van je woning. Wil je toch nog iets veranderen? Dan doen we dat meteen ter plekke.

Alle meubels onder 1 dak

Alle meubels van het moodboard staan in onze showroom. Je kan ze dus meteen ontdekken en alle mogelijkheden qua kleur en uitvoering bespreken met je interieurexpert. 

€290 of GRATIS

Een volledig uitgewerkt advies kost €290. Dit bedrag wordt terugbetaald bij de totaalinrichting van je woning met meubels van Gero. Vraag gerust naar de voorwaarden in de winkel. 

Afspraak maken

Welke interieurplannen heb je? Van welke stijl word je warm? Wij helpen je bij de volledige inrichting van je woning. Maak hieronder vrijblijvend een afspraak met onze interieurexpert voor professioneel en persoonlijk interieuradvies. 

Van meubeladvies tot totaalinrichting

Onze interieurexpert maakt een volledig uitgewerkt moodboard - met interieuradvies op maat van jouw wensen. Ben je tevreden? Dan gaan we in de showroom samen op zoek naar de juiste meubels, die passen bij jouw smaak en budget.

Het resultaat?
Kijk binnen bij Camilia en Hugo

Het koppel uit Berlaar verhuisde van een huis naar een modern appartement. Ze gingen voor het volledige interieur ten rade bij Gero, van de eettafel tot het bed. Een optimale benutting van de opbergruimte was daarbij essentieel.
Tafelen staat bij ons centraal

De eettafel is van Studio Puro, het Belgische huismerk van Gero. Het koppel koos er stoelen met afgeronde vormen bij om de combinatie met de strakke tafel weer in evenwicht te brengen. De lederen look met gestikte naad zorgden voor een stoere toets.
Overdag willen Camillia en Hugo liever niet op hun tv-scherm kijken als ze aan tafel zitten. Vandaar de op maat gemaakte schuifdeuren van Noteborn. In overleg met de interieurexpert werd gekozen voor strak en tijdloos wit, wat zorgde voor een ruimtelijk gevoel.
Als je van een huis naar een appartement verhuist, moet je gaan downsizen. Het optimaal benutten van de opbergruimte is dan ook essentieel. Gelukkig kunnen onze interieuradviseurs voor elke hoek een gepaste oplossing bieden. Zo ook voor de kleerkasten in de slaapkamer. En omdat de monteurs prachtig werk leverden, lijken deze kasten wel maatwerk. Camillia maakte er helemaal haar eigen ding van door er zelfgekozen handgreepjes op te laten monteren.
Nog een reden om bij Gero te winkelen, is uiteraard ook de uitgebreide afdeling Decoratie en Verlichting. Zo makkelijk om meteen bij je meubelen de bijhorende decoratie, tapijten en verlichting te kunnen kiezen. Met wat hulp van Sofie kozen Hugo en Camillia een leuke mix aan woondecoratie. Ze wilden graag een luchtige en zomerse sfeer, met toch een warme toets. Daarom kozen ze resoluut voor prints uit de natuur, zonnige kleurtoetsen en natuurlijke materialen als rotan en een houten bankje met een vacht als zitting. 
Ook op het terras vertoeven ze graag en veel. Dat het tuinmeubilair van Vincent Sheppard er iets mee te maken heeft, is duidelijk. De zwarte draadstructuur combineert perfect met de houten vloer, maar heeft ook een zalig zitcomfort. De afgeronde vormen verzachten dan weer de strakke lijnen van het gebouw en zorgen mee voor de gezellige sfeer.