check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Project D.E.

divider
Gero.Apart: van meubeladvies tot totaalinrichting

Hoe kies je voor een strak hedendaags design, maar behoud je tegelijk een warme look-and-feel in je huis? Een interieur kiezen is nooit eenvoudig: je slingert tussen keuzestress en de drang naar perfectie. Slaat de twijfel toe? Dan staat Gero.Apart voor je klaar.

De familie Dascotte – Endeveld had nood aan een fris nieuw interieur. Als buurtbewoners waren ze al bekend met Gero Wonen. Deze keer leerden ze ook Gero.Apart kennen in de winkel: het interieuradvies op maat bij Gero Wonen.

Haard centraal met twee stijlvolle zithoeken

Wanneer we hen vragen naar hun favoriete plek in huis, staat de openhaard met stip op nummer één. Als centrale element hebben we rond de haard dan ook twee zitruimtes gecreëerd. Eén lange zetel om ’s avonds gezellig samen onder een dekentje voor TV te kruipen. De tweede zithoek bestaat uit twee comfortabele fauteuils, ideaal voor een babbeltje of om een boek te lezen.

Van meubelen tot decoratie 

Van living tot slaapkamer: wij kunnen elke uitdaging aan. Wat Jani voor je kledij is, is Gero.Apart voor jouw interieur. We selecteren eerst de gewenste meubelstukken: zetels, tafels, bedden, kastjes, … noem maar op. Vervolgens zorgen we voor de afwerking van het plaatje. Bij Gero Wonen vind je eenvoudig de juiste decoratie: van tapijten tot originele verlichting.

Gero.Apart gaat met jou op zoek naar het succesrecept waar gezelligheid troef staat. We bezitten de expertise om een thuis gevoel te creëren in elk huis. Voor iedereen vinden we wel iets op maat naar hun smaak. Benieuwd? Maak een afspraak en kom langs onze in woonwinkel.

Gero.Apart

divider
 Van meubeladvies tot totaalinrichting
Maak een afspraak