Woensdag 1 mei en donderdag 9 mei is onze winkel gesloten.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Project B.M. - Booischot

divider
Bert en Margot maakten van een typisch Vlaamse koterij hun droomhuis. Met de helpende hand van Gero.Totaalinrichting.
Gero.Totaalinrichting
Gepost op 6 juli 2023

Thuis tussen de bomen.

Een jaar lang hebben Margot en Bert in een stacaravan in de tuin gewoond om hun woondroom waar te maken. Dat die tuin ook een boomkwekerij is, maakte het kamperen gelukkig wat aangenamer. Bert werkt fulltime in de kwekerij en Margot helpt hem een handje tussen haar coachingsessies als hr-professional. 
“We werken allebei van huis uit, dus vonden we het extra belangrijk om ons interieur zo goed mogelijk op ons leven en onze persoonlijkheden af te stemmen”, vertelt Margot. En zo kwam het koppel bij Gero terecht…

Natuurlijke materialen zetten de toon.


Nog voor ze Gero binnenkwamen, wisten Margot en Bert al goed wat ze wilden. “We houden allebei van een warm en gezellig interieur met ronde vormen en veel hout. Een tikkeltje Ibiza, met seventies invloeden”, vertelt Margot. “Op ons moodboard stonden drie sleutelwoorden: natuurlijk, rustgevend en licht – in allebei zijn betekenissen.”

Ibiza in de eetkamer.

De organische vorm en Mediterrano-afwerking van de tafel veroverden direct de harten van Margot en Bert. 
Mediterrano lijkt op Mortex of beton maar bestaat uit een mix van mineralen, waarvan een deel afkomstig is uit Ibiza. De plek die het koppel zo inspireert.

Voorbestemde match.

Het resultaat scoort hoog op alle punten, vindt het koppel. De extra hoge plafonds dragen bij aan het luchtige gevoel dat de leefruimte oproept. “Bert en ik zijn allebei vrij groot. Hij is 2,02 meter, ik 1,80 meter. Daardoor was het niet evident om comfortabele stoelen te vinden. Of een zetel waar we allebei languit in kunnen liggen”, legt Margot uit. “Gero heeft ons daar goed in geadviseerd.” “

Toen ik Gero binnenkwam en de stoelen van Carl Hansen & Son zag – exact deze stoel staat op mijn moodboard – wist ik dat ik bij de juiste winkel was terechtgekomen”, zegt Margot.


We geraakten aan de praat met de medewerkers en de klik was er direct. Ze begrepen zonder al te veel woorden waar we naar op zoek waren.

Groot hoeksalon voor groot gezelschap.

Het hoeksalon biedt ruim genoeg plaats voor hen beiden, én voor gezelschap. Dat is nodig, want vrienden ontvangen, dat doet het koppel graag. Het extra hoge keukeneiland, ook wel ‘de toog’ genoemd, nodigt uit tot gesprekken en gezellig samenzijn. En een grote, ronde tafel is een vereiste: zo kan iedereen elkaar zien en is er altijd plaats voor een extra stoel.

Meubelen met een verhaal hebben sowieso een streepje voor. “Het krukje in de woonkamer is van de overgrootvader van Bert geweest. Die melkte er destijds de koeien op. Eén poot zit los, maar dat draagt bij aan de charme.”

Buitengenot.

Het hoogtepunt van de dag? ’s Avonds op het terras toekijken hoe de zon achter de bomen wegzakt, vindt Bert: “In de zomer, na een lange dag kappen en maaien, hangt de geur van gras in de lucht. Dat is het echte thuisgevoel.”

Openen
Stoel CH23 - solid walnut/oak oil
Carl Hansen

Stoel CH23 - solid walnut/oak oil

€ 1.076,00

Bekijk in shop
Openen
Ovale eettafel Mortex/Mediterrano - ecru
Studio Puro

Ovale eettafel Mortex/Mediterrano - ecru

€ 6.640,00

Bekijk in shop
Openen
Hoeksalon - ecru
Olta

Hoeksalon - ecru

€ 6.800,00

Bekijk in shop
Stoel CH23 - solid walnut/oak oil
Carl Hansen

Stoel CH23 - solid walnut/oak oil

€ 1.076,00
Hoeksalon - ecru
Olta

Hoeksalon - ecru

€ 6.800,00

Gero.Totaalinrichting

divider
De weg naar je droomwoning.
Meer info

Binnenkijken bij

Bekijk alle realisaties

Project N.L.

Ooit een studentikoze tv- en speelkamer. Nu een elegante zithoek met thuiskantoor voor twee. Welkom in de woonkamer van Quinten en...

Lees meer

Project G.M.

‘Licht, compact en modern – met een tikkeltje landelijk. Daar wilden we in wonen.' Brigitte en Daniël hebben geen spijt van hun ...

Lees meer