Tijdelijke actie: gratis interieuradvies t.w.v. €290!
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Eetkamer

divider
De eetkamer is vaak de draaischijf in een woning. De verhalen van de dag worden er 's avonds op tafel gegooid.

Eetkamerset of zelf meubels mixen?

Hou je van meubels uit dezelfde collectie? Of stel je liever zelf een eetkamer samen? Wie houdt van een eclectische woonstijl zal daar de voorkeur aan geven. Het is iets meer gedurfd. Meestal bestaat een standaard eetkamerset uit een eettafel - die vaak verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen en afmetingen - en uit een dressoir, barkast en wand- of vitrinekast. Ook daarin kan je kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden. In onze winkel worden telkens alle opties gepresenteerd.

In een eetkamer horen er uiteraard ook eetkamerstoelen thuis. In onze toonzaal zetten we vaak dezelfde set stoelen in totaal uiteenlopende eetkamers, om je inspiratie te geven. Doe alsof je thuis bent. Aarzel zeker niet om zelf stoelen te verschuiven en te matchen met een eettafel die je mooi vindt.
 

Modern of landelijk wonen?

Ook ons aanbod 'strak & landelijk wonen' is heel uitgebreid. In deze collecties zie je vooral hout of een combinatie van hout en smeedijzer. Dat laatste zie je vooral bij de industriële look. Heb je eerder een voorliefde voor traditioneel landelijk of cottage? Ook in deze stijlen vind je heel wat meubels.

Uiteenlopende collecties.

In de verschillende afdelingen vind je eetkamers die gemaakt zijn van uiteenlopende materialen: hout (fineer of massief), keramiek, kunststof... Binnen de landelijke woonstijl zal je eerder houten meubels tegenkomen. In de design programma's vaker materialen zoals dekton en keramiek, maar ook hout blijft daar een lieveling.
Openen
Ovale eettafel mangohout 250x110cm - bruin

Ovale eettafel mangohout 250x110cm - bruin

€ 1.399,00

Bekijk in shop
Openen
Eetkamerstoel met open rug- bouclé beige

Eetkamerstoel met open rug- bouclé beige

€ 199,00€ 219,00

Bekijk in shop

Personalisatie & maatwerk mogelijk.

Bij vele eetkamerprogramma's kan je ver gaan in de personalisatiemogelijkheden. Sommige dressoirs en eettafels zijn zelfs per cm aanpasbaar en worden na je bestelling op maat gemaakt. Zo kan je bij een aantal collecties kiezen uit een waaier van opties, zoals de kleur van de fronten en tafelbladen of het type poten. Val je voor een eetkamer in hout, dan kan je vaak ook kiezen uit verschillende houttypes. Informeer naar alle mogelijkheden in de winkel. Onze interieuradviseurs maken je wegwijs in dit aanbod waarin er maatwerk mogelijk is.

Nog véél meer keuze in de winkel.

Deze eetkamers zijn slechts een mini-greep uit ons volledige assortiment. Spring gerust eens binnen om ze allemaal te ontdekken. Doorheen het jaar lopen er ook interessante promo's op bepaalde stoelen, tafels, kasten, ... Informeer hier ook zeker naar.

Laat je adviseren in de winkel.

Wie voor het eerst alle eetkamers in onze winkel ziet staan, denkt wel eens "help". Weet je al perfect wat je zoekt? Of totaal nog niet? Geen probleem. Onze woonadviseurs kunnen je in stappen begeleiden in de winkel, zodat je er de beste eetkamer voor jouw interieur uit kan kiezen. Zo zie je opnieuw de bomen door het bos. Of het bos door de bomen.

Gooi het op tafel.

Niet je eten, wel je verhalen van de voorbije dag. De eetkamer is een van de centrale plaatsen in huis. Er wordt gegeten, gelachen, geleefd. Kies voor eetkamermeubels die bij jou en je familie passen.

Eetkamermeubels in alle woonstijlen.

In welke woonstijl zoek je een nieuwe eetkamer? Hedendaags, landelijkmodern design, Scandinavisch? Ga je voor tijdloze meubels of kies je eerder trendbewust. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij die keuze. 

Grote en kleine merken.

In ons aanbod vind je grote merken zoals HAY, Vincent Sheppard, Joli, Henders & Hazel en Xooon. Maar zeker ook een heleboel minder gekende merken met een evenwaardige topkwaliteit. Kom ze zeker allemaal ontdekken.