Menu

Boxsprings

Zoek en vind de boxspring die het beste ligt. Onze woonadviseurs in de slaapafdeling geven je advies op maat, zodat je de nacht comfortabel in gaat. 

   • Sorteren volgens

   Boxspring 120x200 cm met matras

   € 890

   Boxspring Best of Beka

   € 1999

   Boxspring met vlak hoofdbord

   € 1198

   Boxspring beige 140x200 cm

   € 1145

   Boxspring donkergrijs in lederlook

   € 990

   Boxspring in stof

   € 779

   Boxspring lichtgrijs 140x200 cm

   € 771

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-7 van 7

   Resultaten per pagina

   Boxspring op maat

   Op het vlak van boxsprings zijn er een heleboel mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld extra harde modellen, maar ook superzachte varianten. Het is dus best om een boxspring eerst te testen voor de aankoop. Iedereen heeft namelijk een persoonlijke voorkeur. Vergeet niet dat we ook een aantal verstelbare boxsprings in ons assortiment hebben (al dan niet elektrisch). Zo kan je extra comfortabel in bed een spannend boek lezen of nog wat TV kijken. De perfecte lighouding heb je in een oogwenk gevonden.

   Boxsprings van topmerken

   Wij kiezen steevast voor kwaliteit. Daarom vind je in onze slaapafdeling enkel en alleen Europese topmerken. Kom de boxsprings van Auping, Beka, Revor, ... zeker eens in onze toonzaal uittesten. Op deze manier vergelijk je zelf de verschillende modellen. Want een boxspring kopen blijft iets persoonlijk.

   Professioneel advies

   Een goede nachtrust is heel belangrijk. Laat je daarom adviseren door onze slaapadvieurs. Zij bekijken samen met jou welk type boxspring, matras en hoofdkussen het beste bij je passen.