check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Gero.Apart

divider
Een service voor de totaalinrichting van je woning of appartement. 
Maak een afspraak


Gero.Apart - voor totaalinrichting van je woning.

Gero.Apart is een service waarbij je een totaalinterieur op een presenteerblaadje krijgt. Het is een kleine stap met een groot resultaat, waar je jarenlang elke dag plezier aan zal beleven. 

Welke interieurplannen heb je? Van welke stijl word je warm? Onze enorme meubelcollectie biedt daar gegarandeerd een smaakvol antwoord op. Onze professionele interieurvormgevers helpen je dan ook graag met de volledige inrichting van je woning.

Het is jij die beslist in hoeverre je ons advies wenst. Van meubelkeuze en 3D-plan tot verf-, gordijn- en verlichtingsadvies. Want jóuw thuisgevoel, daar draait het om bij Gero.

De weg naar je droomwoning


Afspraak maken

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak met onze interieurvormgever voor een persoonlijk interieuradvies of vraag naar meer info. Breng je plan of afmetingen alvast mee naar de eerste afspraak.

Interieurontwerp op maat

Na ons gesprek gaan we meteen aan de slag om een samenstelling van meubels uit te werken, dit op maat van jouw smaak, budget en de afmetingen van je woning. Met een 3D-ontwerp als kers op de taart.

Alle meubels onder 1 dak

Alle meubels staan in onze showroom, zodat je meteen kan personaliseren qua kleuren en materialen, uiteraard met de hulp van de interieurexpert. Echt alles, zelfs maatwerk meubelen worden mee in je traject geïntegreerd.

Blij met het advies?

Dan begeleidt de interieurexpert je verder in jouw keuze. Handig dat je in je keuzes van kleuren en uitvoeringen steeds wordt begeleidt door één en dezelfde interieurvormgever. En dit steeds met de laagste-prijs-garantie.

Voor de totaalinrichting van je woning

De Gero.Apart service helpt je bij de keuze van de juiste meubels en zoekt naar handige opbergoplossingen om het ruimtegevoel in je kamers te versterken. Uiteindelijk vertaalt onze interieurexpert dit in een 3D ontwerp en dit voor slechts €290.

Wat krijg je concreet:

  • Een interieurindeling op maat.
  • Een 3D-ontwerp.
  • Advies over materialen en kleuren.
  • Offerte met de meubelen van jouw keuze.


Het resultaat? Kijk mee binnen bij onze realisaties

Onze interieurvormgevers werken met veel passie elke dag de interieurplannen van onze klanten uit. We tonen je hier met trots enkele realisaties.

Wist je trouwens dat we in de showroom een appartement van 80m² hebben gebouwd? Om je nóg meer te inspireren en te tonen wat Gero.Apart voor je kan betekenen - namelijk je een droominterieur schenken waar je 100% jezelf kan zijn.

Project K. in Berlaar

Na een drukke dag thuiskomen en je laten verwelkomen in een licht en gezellig huis. Dat was de droom van dit gezin uit Berlaar.
Kijk je mee?

Project G. in Lier

'Licht, compact en modern  - met een tikkeltje landelijk. Daar wilden we in wonen.'