Mangero.

Altijd heerlijk vers. Kom proeven van onze kaart.

Terug open vanaf 09 juni!

We heten je opnieuw van harte welkom in onze vernieuwde brasserie. Voor een hapje en drankje of een volledig overheerlijk menu, alles steeds vers bereid! Zelfs op warme dagen kan je heerlijk vertoeven bij Mangero: er is airco voorzien.

  • Kleine en grote honger
  • Voor de kids
  • Zoete zonde

Ook het servies, meubels en woondeco is te koop in de winkel. Getest en goedgekeurd!

Karen Tielemans, Mangero

We zijn ontzettend blij om jullie terug te mogen verwelkomen in onze gezellige brasserie!
Reserveren kan maar is NIET verplicht!

Heb je niet veel tijd? Stuur gerust je bestelling door. We zorgen dat je tafel klaarstaat en je snel kan genieten van je lunch!

Reserveer nu of bel 0499 30 78 28

 

Ontdek onze di-verse menukaart.

Tijdens een bezoek aan onze meubelwinkel in Lier wat shopbrandstof bijtanken? Bezoek onze gezellige, moderne brasserie Mangero. Elke dag wordt er met kraakverse producten gewerkt. De kaart is heel divers, je vindt er zowel gezonde salades als echte Vlaamse klassiekers als lekkere lekkere zoetigheden op terug. Ook op het suggestiebord ontdek je maandelijks enkele nieuwigheden. Begin maar al te watertanden. Uiteraard ben je ook altijd welkom voor een deugddoende verfrissing of heerlijk smakende warme drank. Wist je trouwens dat het servies en bestek dat Mangero gebruikt ook te koop is in afdeling 01? En de stoelen in afdeling 09? Zelfs de lange zitbank kan op maat gemaakt worden.