Verlengde acties t.e.m. 15 februari.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Project H.B. - Lier

divider

Gero.Apart zorgde voor de totaalinrichting van de tweede verdieping en de zolderkamer. 

De familie Heyselbergs zijn levensgenieters. Ze schaften een prachtig pand aan in centrum Lier en knapten dit op. Er kwam wel een extra uitdaging bij kijken: het gebouw maakte deel uit van het bouwkundig erfgoed van België. Vertaling: veel regelgeving rond het behoud van de authentieke elementen van het bouwwerk. De totaalinrichting van de tweede verdieping en de zolderkamer waren de taak van Gero.Apart.   

Klassiek pand, moderne inrichting

Ze waren bij een voorgaande ervaring al heel tevreden over de service van Gero Wonen. Dus waarom iets aan een succesformule veranderen? Hun visie was een moderne look, die tegelijk bij de klassieke inrichting van het pand paste. Zij vragen, wij draaien: het resultaat mag er wezen. De grote open ruimtes worden optimaal benut. Er gaat geen hoekje verloren onder het schuine dak.

Scandinavisch design met veel houtelementen

De stijl is heel herkenbaar in de leefruimtes: Scandinavisch sober met veel warme houtelementen. Het creëert een gezellige vibe, waar je graag weer naartoe keert na een dagje city trippen.  

De afwisseling van de witte meubelstukken op de prachtige houten vloer zorgen voor een mooi evenwicht in het pand. Het is een plezier voor het oog. Iets wat de familie Heyselbergs, beiden kunstliefhebbers, zeker ook weten te appreciëren.

“The devil is in the design details”

Vazen, planten, gedroogde bloemen, keramiek, … alle kleine details zorgen voor de finishing touch. Oog voor detail is een grote troef van Gero.APART. Wij voelen alvast enthousiasme opborrelen om een nachtje in deze B&B te boeken!

Gero.Apart

divider
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak