Verlengde acties t.e.m. 15 februari.
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Project P.S.

divider

Met de service Gero.Apart werd het koppel begeleid bij de totaalinrichting van hun woning.

Gepost op 28 april 2022

Met een tweede kindje op komst, verhuisde dit jonge gezin onlangs van een appartement in Antwerpen naar een huis in Schilde. Julie en Thomas wilden meer ruimte en rust en die hebben ze in hun nieuwe thuis absoluut gevonden. Meer ruimte betekent natuurlijk ook meer mogelijkheden om je woning gezellig in te richten. Maar hoe begin je eraan? Om die reden bestaat Gero.Apart, een service die je begeleidt bij de totaalinrichting van je woning.

Personal shopping bij Gero Wonen

Julie en Thomas zochten interieuradvies. Het zat zo: de meubels uit hun appartement konden de grotere ruimtes in hun huis niet vullen. Zo was er een hoek in de woonkamer waar het koppel geen raad mee wist. Op zoek naar suggesties en inspiratie besloten ze om naar Gero te gaan. 

Op basis van een kennismakingsgesprek en foto’s van hun interieur, werkte de Gero-woonadviseur een moodboard uit, gevolgd door een 3D-tekening. Van zodra de plannen werden goedgekeurd door het koppel, kon het shoppen beginnen. Julie en Thomas werden rondgeleid in de showroom en begeleid bij de keuze van de meubels, stoffen en accessoires. Het 3D-plan kwam tot leven!

Een moderne leefruimte waar je tot rust komt

Rust, licht en eenheid, dat is wat opvalt in de moderne woonkamer van Julie en Thomas. Ideaal om te ontspannen met het gezin na een hectische dag of tijdens het weekend. Komen van bij Gero: hoeksalon, bijzettafel, tapijt, console, fauteuil, barkrukken en accessoires zoals kussens en verlichting.

Houten eettafel met designstoelen voor een warme toets

De eetkamer verbindt de keuken met de woonkamer. Julie en Thomas kozen voor een moderne houten eettafel met bruinleren stoelen, die een warme en natuurlijke toets toevoegen aan het interieur.

Blijven plakken aan de bar (in de keuken)

In de keuken voeren de kleuren wit en zwart de boventoon, wat zorgt voor een fris en strak geheel. De stijlvolle zwarte barkrukken passen daar perfect bij. Mooi en comfortabel voor zowel een snel ontbijt als voor een aperitief tijden het koken.