check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Maatkasten bij onze klanten thuis

divider
Met een maatkast kan je alle hoekjes en kanten in huis optimaal benutten. Plaatsbesparend én ruimtescheppend. Hier tonen we enkele realisaties van maatwerk bij klanten thuis.
Binnenkijken bij klanten
Gepost op 26 februari 2020

Maatkasten kunnen écht overal in huis geplaatst worden.
Denk jij bij maatwerk vooral aan de slaapkamer of dressing? Toch gaan de mogelijkheden veel verder, want we bieden super handige opbergoplossingen aan voor alle kamers in huis! Denk maar aan de wasplaats, garage, zolder, hal, woonkamer, enzovoort.
Of woon je in een compact appartement? Dan zijn maatkasten vaak nóg nuttiger, omdat je zo alle ruimte maximaal kan benutten.
Enkele klanten tonen je hier de inbouwkasten die op maat van hun interieur geplaatst werden. 
Overweeg je ook een maatkast? 

Bij Dirk & William in Antwerpen.

Gero klanten Dirk en William waren zo gastvrij om een inkijk in hun dressing te geven. Zij kozen voor een prachtige maatkast met legplanken en laden. De prachtige, glazen deur zorgt voor een prachtige afwerking in de gang van hun slaapkamer.

Bij Sofie in Berlaar.

Sofie woont in een prachtige, modern landelijke villa in Berlaar, midden tussen de weilanden. Bij haar hebben we verschillende maatkasten geplaatst. Op de zolderkamer, op de overloop, in de hal en in haar bureau. Zij koos overwegend voor witte, greeploze kasten. In de bureau kozen we voor een donkere kleur, omdat dit het karakter van de glazen binnendeuren met smeedijzer versterkt.

Maatkasten in bureau en hal

Deze donkere kast werd over de volledige breedte van de kamer geplaatst. Ideaal om alle papierwerk, kaften, een laptop en bureau-accessoires in op te bergen.
De hal is eigenlijk hét visitekaartje van jouw woning. Ook al hoef je je niets aan te trekken van andermans mening, een positieve eerste indruk is altijd fijn. Als je bezoekers niet graag veel inkijk geeft op jouw verzameling jassen en schoenen, kan je hier een stijlvolle maatkast voorzien. Oftewel kies je voor een blikvanger, oftewel kies je voor een subtielere variant. Een witte kast tegen een witte muur oogt altijd stijlvol. Bij vele woningen is de hal een smalle ruimte. Door hier te kiezen voor een maatkast, kan je die ruimte toch optimaal benutten.

Bij Mieke in Walem.

Ook Mieke is blij met haar nieuwe maatkast. Zij koos voor een volledig opengewerkte kast. De indeling is super praktisch. Er zijn hangroedes waar nodig, leggers voor broeken en vele legplanken voor shirts en truien. 

Bij Marijke & Walter in Itegem.

Dit lieve koppel plaatste deze maatkasten na het vertrek van hun dochter uit haar voormalige slaapkamer. Nu wordt deze ruimte eerder als hobbyruimte gebruikt. Ook al lopen de wanden van deze zolderkamer schuin en komt het plafond samen in een puntdak; dankzij deze handige kasten hebben we toch veel opbergruimte.

Bij Koen in Antwerpen.

Hier kijken we binnen in de slaapkamer van Koen. Hij koos voor een prachtige, donkere kast over de volledige breedte van de kamer. In deze slaapkamer is er zelfs een extra uitsparing voor een ventilatiesysteem voorzien. Zoals je ziet, sluit de kast hier netjes op aan. Dus oplossingen voor ongelijke plafonds, met uitsparingen, zijn zeker geen uitzondering.

Realisaties in kinderkamers. 

Ook in kinder- en jeugdkamers wordt er regelmatig voor een maatkast gekozen. Want zo kan je die bergen speelgoed, beddengoed, kledij, ... netjes opbergen.

Maatkast tegen schuine wand

In deze kinderkamer zie je dat het binnenwerk van de kast tegen de schuine wand aanloopt. Eenmaal de kast gesloten is, zie je hier niets meer van. De schuifdeur is super praktisch. Kasten met schuifdeuren vragen namelijk om minder plaats, aangezien de deuren niet hoeven uit te draaien. Deze witte schuifdeurkast werd op maat gemaakt voor deze meisjeskamer. Het bed sluit dan ook perfect op de kast aan. Elke centimeter wordt optimaal benut. 

Witte bedbrug

Deze strakke witte kast oogt heel modern in deze frisse kinderkamer. Boven het hoofdeinde van het bed zijn er open legplanken ingewerkt, voor speelgoed en andere accessoires. Ook het nachtkastje werd mee in de kast verwerkt.

Wil je ook een maatkast bij jou thuis?

Onze werkwijze

  • Kennismaking
  • 3D-ontwerp op maat
    We maken vrijblijvend een 3D-simulatie en uitgebreide offerte voor jou. Zo krijg je een beter inzicht van hoe jouw maatkast er in werkelijkheid zal uitzien.
  • Opmeten bij jou thuis
  • Levering & montage door vakmensen
  • 10 jaar garantie

Binnenkijken bij

Bekijk alles

VillaVip

Kijk mee binnen in VillaVip Berlaar, een woning waar mensen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel.

Lees meer

Alle ruimte om jezelf te zijn

Kijk binnen in deze stijlvolle nieuwbouwwoning waarvan Gero.Apart de totaalinrichting verzorgde.

Lees meer

Prachtige B1B in centrum Lier

Voor deze B&B in Lier zorgde Gero.Apart voor even stijlvol en origineel interieur als de authentieke gevel van het pand.

Lees meer