check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Het eerste stulpje van Paulien en Cédric

divider

Voor het eerst meubels kiezen is best spannend. Gero.Apart stond dit jonge koppel met raad en daad bij.

Na 4 jaar verkering vonden Paulien en Cédric dat het tijd werd om te gaan samenwonen. Ze huren nu een appartementje van de tante van Paulien in hartje Hasselt. Bang om verkeerde keuzes te maken, namen ze Gero.Apart onder de arm voor hun interieur. Door een creatieve aanpak werden de kleine ruimtes optimaal en stijlvol benut.

Interieuradvies op maat met Gero.APART

Een eerste woning samen dat is een hele gebeurtenis. Omdat je dan veel meer tijd met elkaar doorbrengt, maar ook omdat je meer beslissingen samen moet nemen, zoals meubels aankopen. Dat vond het jonge koppel best een uitdaging. Na een online zoektocht kwamen ze bij Gero terecht. Dat is een eindje van Hasselt, maar Paulien en Cédric hadden na de eerste afspraak meteen vertrouwen in Mai en besloten ervoor te gaan. Via de service Gero.Apart werden ze begeleid bij de inrichting van hun eerste stulpje.

Hoe je met kleine ruimtes een groots resultaat bekomt

Voor elke woning, groot én klein, is het Gero.Apart’s missie om er een thuis van te maken. Want het is niet omdat een appartement klein is, dat de mogelijkheden beperkt blijven. Het is een uitdaging die we graag aangaan om elk hoekje optimaal te benutten en toch een ruimtelijk gevoel te creëren. En dat vergt creativiteit en oplossingsgericht denken. Het is die aanpak op maat die het koppel charmeerde en vertrouwen gaf.

Eerste hulp bij de keuze van je meubels

Paulien gaf zelf aan dat zij en Cédric het moeilijk vonden om beslissingen te nemen. Zeker omdat je niet over een nacht ijs gaat voor de aankoop van je meubels. Bovendien wist het koppel niet goed hoe ze aan de inrichting moest beginnen. Hoe combineer je meubels? Welke kleuren gebruik je? Hoe zorg je ervoor dat alles een mooi geheel vormt? Gero.Apart behield het overzicht en zorgde voor rust in de hoofden van Paulien en Cédric. En nu kunnen ze genieten van het resultaat: een modern interieur met landelijke elementen.

Van armaturen tot zetel

Wat het koppel heeft gekocht bij Gero? Bijna hun volledige interieur! Zetel, bijzettafel, ronde eettafel, verlichting, tapijt, tv-meubel, stoelen, vazen en andere accessoires, maar ook een tuinmeubelset voor het gezellige terras in het stadscentrum van Hasselt. Alles netjes binnen het budget!

Gero.Apart

divider
Van meubeladvies tot totaalinrichting
Meer info

Binnenkijken bij

Binnenkijken bij

Prachtige B1B in centrum Lier

Voor deze B&B in Lier zorgde Gero.Apart voor even stijlvol en origineel interieur als de authentieke gevel van het pand.

Lees meer

Strak design rond de open haard

Wat doe je wanneer je toe bent aan nieuwe meubelen? Laat je inspireren door Gero.Apart bij de realisatie van jouw droominterieur.

Lees meer