check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Project A.L. - Westmeerbeek

divider
B&B Ask Lily koos Gero uit als interieurpartner. Zo hebben we de meubels en woonaccessoires voor de kamers en ontbijtruimte voorzien. 
Gero.Totaalinrichting
Gepost op 23 juli 2019

Gero als interieurpartner.

Enkele jaren geleden kregen Lily Leys en haar echtgenoot Bob Torremans het fantastische en gastvrije idee om een B&B te willen opstarten in Westmeerbeek (Hulshout), in het zuiden van de Kempen. Sinds 26 april 2019 verwelkomen ze hun gasten op deze luxueuze locatie, in een hoeve met aanpalende paardenkwekerij. Een bed & breakfast heeft uiteraard veel nieuwe meubels nodig voor in de slaapkamers, ontbijtruimte, lounge gedeelte, … 

Ask Gero, voor ieder interieurconcept.

De naam van deze B&B vat het eigenlijk allemaal samen. Tijdens je verblijf mag je zeker nooit met vragen blijven zitten. Dat geldt voor alle gasten, maar ook voor hen. En waar konden ze terecht met al hun vragen over de inrichting, meubels en decoratie? Bij Gero! 
Bij ons kan elke professional komen aankloppen voor ieder kleinschaliger interieurconcept, zoals de inrichting en aankleding van een B&B of andere horecazaak. Tussen Ask Lily en Gero was dit dan ook meteen het begin van een mooie samenwerking.

Van grote meubels tot kleinste decoratie.

Vijf kamers, een lounge ruimte, een ontbijtruimte, een seminarieruimte, … Die mochten we allemaal aankleden met meubels en woonaccessoires uit onze winkel. Lily kreeg carte blanche van de eigenaar voor de inrichting van hun B&B. Als interieurpartner koos zij voor Gero. Lily maakte zelf een moodboard, waardoor ze ons goed kon aangeven wat haar smaak was. Samen met onze interieuradviseurs kwam ze tot een perfecte mix van hedendaagse en karaktervolle meubels. Voor de finishing touch stuurden we onze huisstylistes op pad. Niet alleen de boxsprings, zetels, tafels en stoelen zijn op mekaar afgestemd. Ook tot in de kleinste accessoires klopt het verhaal.

Luxueuze lounge ruimte.

Ook de ontvangstruimte is imposant. Best indrukwekkend, deze rij zetels met Chesterfield look. Lily had altijd al een zwak voor dit model. De capitonnage past ongelooflijk goed bij de uitstraling van deze gezellige ruimte met warme parketvloer. Gasten kunnen hier een gezellig babbeltje slaan of helemaal wegzinken in een boek of magazine.

Karaktervolle ontbijtruimte. 

Het heerlijk verse ontbijt smaakt eens zo goed in deze ruimte. Het interieur is strak, maar heeft tegelijk toch veel cachet. Doordat de authentieke elementen bewaard kregen, zoals de stenen bogen en balken in het plafond, oogt deze ruimte heel warm en luxueus. Als lange eettafel koos Ask Lily voor een keramisch exemplaar, omwille van de kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. Keramiek is een oersterk materiaal dat erom gekend staat om erg slijtvast te zijn. Je kan er zelfs met een mes in snijden, zonder krassen te maken. Als je weet dat een B&B veel ontbijtlustigen over de vloer krijgt, is dit zeker mooi meegenomen. Ook de kunststoffen zitkuipen van de stoelen zijn gemakkelijk afwasbaar. Bijkomend pluspunt.
 
 

5 originele themakamers.

In totaal zijn er 5 kamers die allemaal hun eigenheid hebben. Het geheel is assorti. Kies je voor de gele of roze kamer? Of verkies je de rodeo look? Mag het allemaal eens wat specialer? Of slaap je beter in een strakke slaapkamer, waarin neutrale kleuren de bovenhand nemen? De gasten van deze B&B hebben de keuze uit 5 mooie kamers, die stuk voor stuk tot in de puntjes afgewerkt zijn. Alle boxsprings in deze slaapkamers zijn van Revor Bedding, een bekend merk in slaapcomfort waarvan Gero een officiële verdeler is. Dankzij deze kwaliteit is Ask Lily er zeker van dat hun gasten zalig zullen slapen in hun hotelbed. Niet onbelangrijk, voor een B&B.
Enkele Gero medewerkers boekten een kamer en konden zo het comfort in de slaapkamers ervaren. Het ontbijt was top en de gastvrijheid subliem.

- Kristien & Sofie Geets


Getest & goedgekeurd.

Het Gero-team is er fier op dat we de meubels en deco in deze B&B mochten voorzien. Ons laatste personeelsfeest ging door in de seminarieruimte. Toen boekten enkele Gero medewerkers een kamer en konden zo zelf het comfort in de slaapkamers ervaren. Het ontbijt was top en de gastvrijheid subliem. Gero heeft Ask Lily dus ook zelf getest én goedgekeurd.

Gero.Totaalinrichting

divider
De weg naar je droomwoning.
Meer info

Binnenkijken bij

Bekijk alle realisaties

Project N.L.

Ooit een studentikoze tv- en speelkamer. Nu een elegante zithoek met thuiskantoor voor twee. Welkom in de woonkamer van Quinten en...

Lees meer

Project B.M.

Bert en Margot maakten van een typisch Vlaamse koterij hun droomhuis. Ze kozen voor een Ibizasfeer met lichte 70's touch, maar voo...

Lees meer

Project G.M.

‘Licht, compact en modern – met een tikkeltje landelijk. Daar wilden we in wonen.' Brigitte en Daniël hebben geen spijt van hun ...

Lees meer