Hoeksalons

Heb je een hoek in de woonkamer die je optimaal wil benutten? Kies dan voor een hoeksalon. Je vindt ze in formaten van S tot XXL. Of laat er een op maat maken.

Een greep uit alle hoeksalons

72 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Alle stijlen komen aan bod.

Elke woonkamer is uniek. Daarom hebben we hoeksalons in alle mogelijke stijlen. Modern, landelijk, klassiek, design, vintage, Scandinavisch, eigentijds... noem maar op. En natuurlijk hebben we nog andere woonkamermeubels in dezelfde stijl. Ontdek ze snel in onze toonzaal in Lier.

Hoeksalons in stof, leder of lederlook.

De ene houdt van een stoffen bekleding, de andere van echt leder. Gelukkig vindt iedereen zijn ding bij Gero. Bij de stoffen bekledingen zijn traditionele kleuren als grijs, zwart en donkerblauw erg populair. Maar er zijn ook tientallen andere tinten en patronen om uit te kiezen. Bij het leder blijven zwart en wit bestsellers. Hoewel een hoeksalon in cognac leder ook het overwegen waard is. Wil je eens iets anders? Kies dan voor een opvallende hoekbank in een donkergroen of rood kleurtje. 

Personaliseer jouw hoekzetel.

Op onze website zie je een heleboel mooie hoeksalons. Maar wist je al dat zowat alle modellen personaliseerbaar zijn? Je kiest niet alleen de bekleding, maar ook de opstelling (longchair links of rechts), afmetingen, pootjes, enz. Soms kan je ook een relaxfunctie of bijpassende voetenbank toevoegen. Onze verkopers vertellen graag meer over de vele opties. Rep je dus zo snel mogelijk naar onze toonzaal in Lier voor meer informatie.