Zetels

Ons aanbod zitmeubelen is verrassend uitgebreid. Zoek je een nieuwe zetel, maar weet je nog niet welk model? Bij ons vind je hoeksalons, 3-zitten, 2-zitten, modellen met en zonder relaxfunctie, fauteuils, slaapbanken, ...

Categorieën

Hier zit je zeker goed 

Zoek je een ruim hoeksalon? Of eerder een compacte zetel? Of een zalig comfy relaxfauteuil? De mogelijkheden zijn oneindig. Bij Gero zit je sowieso goed als je voor een nieuwe zetel komt. De opstelling en uitvoering kan je bij de meeste zetels zelf bepalen. Dan kies je jouw favoriete stof of ledertype en afwerking uit een groot stalenboek. Of ben je fan van het toonzaalmodel? Dan zie je jouw nieuwe zetel ineens in real life staan. Kies een ideale opstelling die perfect in jouw zithoek past, van formaat S tot XXL. Wens je extra ingebouwde relaxfuncties en ga je voor tijdloos comfort? Of eerder voor een design salon met strakke uitstraling? Ontdek alle opties in de winkel.

Een zetel die 'gewrongen' lijkt te staan, is ook maar niets. Kies voor een opstelling die voor 100% in je interieur past of laat er een op maat maken.

Gero's interieuradviseurs

Een greep uit alle zetels

335 resultaten gevonden
Inspireer anderen