Muurdecoratie

Geef cachet aan je muur met originele muurdecoratie: wandplanken, spiegels, klokken, schilderijen, kaders met quotes, ...

Een greep uit alle muurdecoratie

18 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Wanddecoratie is een must-have.

Bij het woord decoratie denken we meestal aan woonaccessoires zoals plaids, theelichthouders, manden, enz. Toch mag ook wanddecoratie niet ontbreken. Deze decoratiestukken zorgen voor diepgang in je interieur. Omdat ze op ooghoogte hangen, trekken ze meteen je aandacht - wat ideaal is om de diepte of breedte van een kamer te accentueren.

Van plankjes tot prints.

Een muur versieren kan op honderd-en-een manieren. In onze collectie zitten bijvoorbeeld tientallen wandplanken om kaarsen, fotokaders en miniplantjes op te zetten. Maar we hebben ook leuke prints (onder andere van Cobra Art), schilderijen, spiegels, muurstickers, enz. Voor elke kamer en elke woonstijl is er een overvloed aan keuze.

Wanddecoraties zijn functioneel én decoratief.

Muurdecoratie hoeft niet enkel decoratief te zijn. Vaak hebben deze stukken een praktische functie. Denk bijvoorbeeld aan een wandklok of een spiegel om een kleine kamer groter te doen lijken. Een wandrek kan ook twee functies vervullen.