Tafellampen

Een tafellamp hoort zeker ook op een rek, bureau, dressoir of nachtkastje thuis

Een greep uit alle tafellampen

16 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Veelzijdige tafellampen.

Het grote voordeel van tafellampen is hun veelzijdigheid. Je kan ze werkelijk overal plaatsen: op een dressoir in de eetkamer, op een bijzettafeltje in de woonkamer, op het nachtkastje naast je bed, enz. Tafellampen voelen zich overal thuis. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt. 

Van design tafellampen tot landelijke armaturen.

Bij Gero vindt iedereen een leuke lamp. We hebben bijvoorbeeld een ruime selectie design tafellampen die zich meteen thuis voelen in een modern interieur. Mag het wat klassieker? Koop dan een landelijke tafellamp met een stoffen kap. Die verspreidt een zacht diffuus licht, voor extra gezelligheid. Natuurlijk zijn er ook modellen die perfect bij je industriële meubelen passen. Kortom; er is voor elk wat wils.

Nog meer flexibiliteit met een dimmer.

Hier is nog een handige tip: koop een tafellamp met dimmer. Dan kan je snel en eenvoudig de lichtintensiteit aanpassen. Gebruik bijvoorbeeld de volle lichtsterkte als functionele verlichting en dim het licht voor een flinke dosis gezelligheid. Deze extra flexibiliteit is mooi meegenomen. 

Bezoek onze toonzaal.

Nieuwe tafellamp kopen? Laat je inspireren op onze website. Voor de aankoop breng je best een bezoek aan onze toonzaal in Lier. Want daar zijn nog veel meer mooie tafellampen te ontdekken. Onze medewerkers vertellen graag meer over de diverse ontwerpen, lichtbronnen, materialen en prijzen.