Tweepersoonsbedden

Ga je een tweepersoonsbed kopen? Kom naar Gero. In onze slaapafdeling vind je gegarandeerd het perfecte bed.

Tweepersoonsbedden en -boxsprings.

Het mooiste bed voor jouw slaapkamer vind je bij Gero. In onze slaapafdeling vind je zowel traditionele bedkaders als boxsprings in diverse stijlen en afmetingen. Ook voor een bijpassende matras ben je aan het juiste adres. In onze winkel vind je ook hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel, nachtkastjes, kleerkasten en meer.

Welke afmetingen kies ik best?

Bij de aankoop van een tweepersoonsbed zijn de afmetingen een moeilijke knoop om door te hakken. Want de meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes (van 160 tot 200 cm) en lengtes (van 200 tot 220 cm).

  • Twijfelaar (140 x 200 cm) - ideaal voor kleinere slaapkamers of jeugdkamers 
  • Tweepersoonsbed (160 x 200 cm) of Queensize bed - de standaardafmetingen
  • Kingsize bed (180 x 220 cm) - voor extra ruimte, ook ideaal voor grote mensen

Benieuwd welke afmetingen voor jou geschikt zijn? Bezoek de toonzaal om alle formaten te vergelijken. Onze slaapexperts geven graag advies om de juiste breedte en lengte te selecteren.

Tweepersoonsbedden van topmerken.

Jij houdt van kwaliteit? Wij ook. Daarom vind je in onze slaapcollectie enkel producten van A-merken als Tempur, Beka, Auping, Revor en Styldecor. Deze tweepersoonsbedden, boxsprings en matrassen blinken uit in duurzaamheid en design. Je kan dus op beide oren slapen...

Praktische tips.

Nog enkele handige tips voor de aankoop van een tweepersoonsbed:

  • Een tweepersoonsbed met opbergruimte is super handig om je extra dekens en lakens een plaatsje te geven.
  • Iedereen heeft een andere lichaamsbouw en slaappatroon. Daarom is het een goed idee om twee verschillende matrassen te combineren tot één 2-persoonsbed (eventueel met een gezamenlijke topper eroverheen). 
  • We hebben ook elektrisch verstelbare modellen voor nog meer comfort.
  • Qua slaapcomfort is de bedbodem even belangrijk als de matras. Onze slaapadviseurs helpen jou graag bij deze keuze.
  • Ook voor senioren of revaliderende patiënten hebben we allerlei zorgbedden in ons aanbod (zoals de Comfort Hilo Box van Revor)

Voor ieder wat wils.

Ben je op zoek naar een goedkoop tweepersoonsbed of een exclusief exemplaar? Met een moderne of klassieke uitstraling? Met een stoffen of lederen hoofdbord? Bij Gero is er voor ieder wat wils. Maak jouw slaapkamer compleet met kleerkasten, nachtkasten en verlichting. Accessoires voor die finishing touch zijn ook in onze toonzaal te vinden. Spring dus zeker eens binnen.

Inspireer anderen