Salontafels

Salontafels vormen letterlijk het middelpunt van de zithoek.

Een greep uit alle salontafels

108 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

De mooiste tafeltjes voor jouw salon.

Ga je een nieuwe salontafel kopen voor jouw zithoek? Dan zal je gegarandeerd een mooi model vinden in onze collectie. We hebben voor ieder wat wils. Wat dacht je van een houten salontafel met schuiven als opbergruimte? Of verkies je toch een open model? Marmeren salontafels zijn ook erg gewild, omdat ze er zo luxueus uitzien.

Er is een grote variatie aan materialen (hout, metaal, glas...), vormen (rond, vierkant, rechthoekig, ovaal) en stijlen (modern, landelijk, industrieel...). En dan hebben we het nog niet over de kleuren gehad. Houtkleurig, zwart, wit of een opvallende tint; alle kleuren van de regenboog komen aan bod. Voor een mooi salontafeltje hoef je dus echt niet ver te zoeken. Kom gewoon naar onze toonzaal in Lier en laat je inspireren.

Een salontafel kopen bij Gero.

Heb je vaak moeite met kiezen? Dan heb je een groot probleem bij Gero. Wij hebben namelijk zoveel mooie salontafels dat je meerdere knopen zal moeten doorhakken. Kom eens langs in onze toonzaal (Aarschotsesteenweg 151 2500 Lier) en ontdek het zelf!