Bureaustoelen

Een goed zittende bureaustoel is erg belangrijk. Anders kan je door een slechte zithouding last krijgen van een pijnlijke rug en schouders. Gebruik je hem professioneel? Ontdek ook zeker ons aanbod ergonomische bureaustoelen.

Een greep uit alle bureaustoelen

36 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Bureaustoelen voor kinderen en volwassenen.

Voor kinderen die naar school gaan, is een comfortabele bureaustoel erg belangrijk. Op deze manier hebben ze de juiste zithouding wanneer ze hun huiswerk maken. Zijn je kinderen al wat ouder? Dan kan deze stoel dienen als gaming chair. Ook voor jouw thuiskantoor hebben we mooie bureaustoelen - zowel vaste modellen als stoelen waarvan je de zithoogte, arm-, rug- en neksteun kan aanpassen. 

Met of zonder wieltjes?

Kies je voor een bureaustoel met of zonder wielen? Er zijn voor- en tegenstanders van beide soorten. Sommige mensen vinden een bureaustoel met wieltjes handig om zichzelf enkele meters te verplaatsen, andere mensen zweren bij een model met een vaste poot. Dat is geen probleem, want in onze kantoorafdeling zijn alle typen verkrijgbaar. 

Ook voor bedrijven.

Heb je een klein kantoor of grotere kmo? Ook dan kan je bij Gero terecht voor de aankoop van bureaustoelen. Indien gewenst leveren we ook andere zaken voor de aankleding van jouw werkruimte, van kantoorkasten tot tafels voor de vergaderzaal. Contacteer ons vrijblijvend om jouw ideeën te bespreken.