Schoenenkasten

Mooie schoenenkasten of -rekken geven een plaatsje aan al jouw sneakers, pumps, laarzen en meer. Ook maatwerk is mogelijk. Ontdek alle mogelijkheden.

Alles netjes opgeborgen.

Ligt jouw schoenencollectie doorgaans op een berg in de hal of onderaan in je kleerkast? Dan heb jij een schoenenkast nodig. Zo kan je alles netjes opbergen. Nog een voordeel: je vindt veel sneller het juiste paar schoenen voor je outfit van de dag.

Schoenenkasten in alle stijlen.

Iedereen heeft een andere smaak. Klassiek, landelijk, design of modern. In hout of in een fris kleurtje, er is voor elk wat wils. Zowel grote als kleine modellen zijn aanwezig in onze toonzaal. Ook dames en heren met een uitgebreide schoenencollectie vinden dus ongetwijfeld een mooie kast of dressing.

We bieden ook uitschuifbare modules voor kleerkasten en dressings aan, waarin je vele paren schoenen kunt opbergen. Toch liever een losstaand schoenenrek? Ook dat is mogelijk.

Of liever een schoenenkast op maat?

Uiteraard bieden we ook tal van mogelijkheden op maat aan, in eender welke woonstijl: modern, landelijk, design, ... Van inloopdressings met een aparte ruimte voor je schoenen, gesloten schoenenkasten voor de hal, garage of slaapkamer, ... Noem maar op. Voor iedere ruimte in huis hebben we maatwerkoplossingen. Onze interieuradviseurs tekenen graag vrijblijvend een plan op maat voor je uit. Dit is wel enkel mogelijk na afspraak. Interesse?

Maak een afspraak

Bezoek onze winkel in Lier.

Van plan om een schoenenkast te kopen? Spring eens binnen in onze toonzaal (Aarschotsesteenweg 151 in Lier). Daar vind je verschillende mooie schoenenkasten en schoenenrekken. Onze interieuradviseurs vertellen graag meer over de mogelijkheden en prijzen. Ook op zondag ben je welkom! Dan is onze winkel open van 13u30 tot 18u00.

Raadpleeg hier alle openingsuren

Inspireer anderen