Slaapkamer.

Kies een bed dat jou 100% ligt.

5000 m² slapen.

Naast een ruime wooncollectie op het gelijkvloers vind je bij Gero een ruime bovenverdieping met alles voor de slaapkamer. Van volledige slaapkamersets voor volwassenen en kids tot boxsprings, matrassen, bedkaders, bodems en slaapkameraccessoires.

Goed slapen doe je in een bed waarin jouw lichaam volledig kan recupereren van wat je overdag allemaal doet. Hiervoor moet je bed voor 100% afgestemd zijn op jouw slaapbehoefte en een perfecte ondersteuning geven daar waar nodig. Kies je voor een bedkader met bodem en matras? Of heeft jouw lichaam nood aan een boxspring? Slaap je op een hoofdkussen met dons? Of op een ergonomisch geltex kussen? Bij deze keuzes kunnen onze slaapexperts jou persoonlijk van A tot Z begeleiden in onze slaapafdeling.

Bedden en slaapsystemen van grote merken.

In onze slaapkamerafdeling vind je zowel bedden en slaapsystemen van de grotere, bekende als van kleinere merken.
Beka, Lattoflex, Auping, Tempur, Revor en Styldecor zijn de bekendste merken voor slaapcomfort. Voor de kids en tieners kan je kiezen uit een ruime collectie van Bopita en Lifetime Kidsrooms. Maar hiernaast vind je ook nog enkele minder gekende merken in onze collectie die op jou wachten om ontdekt te worden. We tonen je ze graag allemaal.

Het belang van een goede slaapergonomie.

We kunnen het niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een goede slaaphouding en -ergonomie is. Slapen in een comfortabel bed is de beste garantie voor een goede en gezonde nachtrust. Zo vermijd of verzacht je niet enkel lichamelijke ongemakken, zoals rug- en nekklachten. Je zit ook mentaal beter in je vel. Laat je daarom zeker goed adviseren door onze slaapadviseurs. Helemaal uitgerust wakker worden en opstaan. Daar streven we allemaal naar, toch? Onze slaapexperts begeleiden je in jouw persoonlijke keuze. Van hoofdkussen tot slaapsysteem.

Slaapkamersets.

Afdeling 12 werd onlangs vernieuwd met enkele nieuwe inspiratieboxen. Een set bestaat meestal uit een bedkader, kleerkast, commode, nachtkasten, spiegel, ... Door deze losse meubels in een gezellige kamer in onze toonzaal te plaatsen, zie je beter hoe de complete set in jouw slaapkamer tot zijn recht zou komen. Spreek gerust een van onze interieuradviseurs aan om te informeren naar de vele mogelijkheden per kamer. Zoals in onze wooncollectie komen ook in onze slaapafdeling alle woonstijlen aan bod: landelijk, modern, Scandinavisch, romantisch, ... Vergelijk en kies jouw favoriet.

 

Slaapkamers voor groot en klein.

Want ook de allerkleinsten hebben grote dromen. Laat je (klein)kinderen kind zijn, in een nieuwe slaapkamer die volledig op hun leefwereld is afgestemd. Laat ze op avontuur en ontdekkingstocht gaan. Laat ze er spelen, leren en groot worden. Onze slaapkamermeubels zijn tijdloos. In eender welke woonstijl: modern, Scandinavisch, landelijk, klassiek, romantisch of industrieel. 

In afdeling 10 vind je de meest verrassende collecties. Van bedkaders, hoogslapers, stapelbedden tot bureaus, kleerkasten, matrassen en bodems. Ook voor de allerleukste slaapkameraccessoires moet je in onze afdeling kinder- en jeugdkamers zijn. En wat worden ze toch zo snel groot! Voor elke leeftijd hebben we een groot aanbod. Zo vind je hier voor tieners ook semi-volwassen slaapkamers, met trendy kleerkasten, bedkaders en boxsprings.

Originele kinder- en jeugdkamers.

In afdeling 10 vind je echt alles voor de kinderkamer. Van bedden, kleerkasten, bureaus, commodes en nachttafels tot stapelbedden voor 3 kids en zelfs hemel- en tipibedden. Hou je van een frisse Scandinavische kamer? Of eerder van modern, industrieel of landelijk? Alle stijlen komen aan bod. 

Neem ook gerust je kids of tieners mee naar de winkel. Zo weet je zeker dat hun nieuwe slaapkamer in de smaak valt. De waarheid komt tenslotte toch uit een kindermond?

Eens de basismeubels gekozen zijn, kan je ook beginnen nadenken over de verdere aankleding. Verlichting, wandplanken, kaders, kapstokken, dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, ...Niets leuker dan er een persoonlijke touch aan te kunnen geven. Toch?

Logee? Een slaapbank is een goed idee.

Soms blijven je gasten al dan niet verwacht slapen. Dan komt een slaapbank goed van pas. Deze zetel tover je in een handomdraai om van een sofa naar een comfortabel bed. Alle slaapbanken zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren en uitvoeringen. Dit model van Innovation Living is uiterst modern. Maar uiteraard vind je ook een heleboel traditionele modellen, met een kwalitatief ingewerkte matras. Kom langs en probeer ze allemaal uit.

Kasten.

Als kastenspecialist hebben we veel ervaring met allerlei soorten kasten in allerlei woonstijlen. Hier vind je zowel kasten met standaardafmetingen, waarop er tal van opties mogelijk zijn (kleur fronten, keuze indeling, ...), als maatkasten. In een slaapkamer hoort meestal ook een kleerkast. Wanneer je geen aparte dressing hebt toch alleszins.

Met standaardafmetingen.

De meeste plafonds zijn tegenwoordig ongeveer 2,50 meter hoog. De meeste van onze standaardkasten hebben een hoogte tussen 2,20 en 2,40 meter. Ze passen er dus perfect onder. Let wel, je moet minstens een spatie van 5 cm voorzien tussen het plafond en de kast, om deze gemakkelijk te kunnen plaatsen. Is er nog veel plaats over? Dan kan je er altijd nog opbergzakken of reiskoffers op kwijt.

Heb je een lager plafond? Geen nood, er bestaat ook een heleboel kasten die lager zijn, met een hoogte van 2 meter bijvoorbeeld. Heel handig als je in een compact appartement of in een gezellige studio woont. Bij de meeste standaardmodellen kan je de toebehoren en indelingen helemaal zelf samen stellen. Vraag zeker naar de vele opties in de winkel.

Of op maat gemaakt.

Ook al lijkt een oplossing haast onmogelijk en zit je met de handen in het haar. Onze woonadviseurs durven jouw woonideeën aan. Heb je een schuin of extreem hoog plafond? Zijn er moeilijke hoeken en kanten waar geen enkele standaardkast onder past? Of wil je een volledige muur met kasten opvullen? Geen probleem. Met een maatkast kan je al deze ruimte optimaal benutten. Informeer gerust naar alle mogelijkheden in onze slaapafdeling.

 

Ontdek meer

Nog véél meer inspiratie in de winkel.

Weet je al wat je zoekt? Of nog helemaal niet? Dat is helemaal geen probleem. Voor professioneel advies ben je van harte welkom in onze winkel. Onze slaapexperts en interieuradviseurs kunnen je goed begeleiden in je zoektocht naar de ideale meubels voor je slaapkamer. In onze ruime bovenafdeling vind je enkele gloednieuwe slaapkamerboxen, dus doe ook hier zeker nieuwe inspiratie op.

Inspireer anderen