Kinderkamer.

Ook kids hebben grote dromen.

Originele kinder- en jeugdkamers.

Neem gerust je kinderen mee wanneer je komt kijken voor nieuwe slaapkamermeubels. Je zal meteen merken welke kamer hun favoriet is, want de waarheid komt tenslotte uit een kindermond. Hun enthousiasme zullen ze amper kunnen verbergen.

Op onze ruime bovenverdieping vind je enkele mooie inspiratieboxen, vol kinder- en jeugdkamers van grote merken, zoals Bopita, Lifetime en Flexa. Van eenvoudige kinderbedden tot hoogslapers en stapelbedden, zelfs driedubbele. Ook kasten, bureaus, nachtlampjes, bedtextiel en andere kinderkameraccessoires vind je hier.

Vergelijk en bepaal welke stijl je verkiest. Van basic witte kamers tot de landelijke, romantische of zelfs industriële woonstijl. Ook alle slaapsystemen, zoals matrassen en lattenbodems kunnen je kinderen allemaal uitproberen. Want een goede slaapergonomie is ook essentieel tijdens de groei. Onze slaapexperts staan voor jullie klaar, met de beste tips en passend advies.

In welke kinderkamer wordt er alleen maar naar dromenland vertrokken? Goed geraden, in geen enkele. Jouw kind zijn of haar kamer maakt deel uit van een leuke ontdekkingsreis, het is een plek waar er geleerd en gespeeld wordt. Redenen genoeg dus om die kinderkamer eens grondig aan te pakken. We geven je graag wat inspiratie.

Slaapkamers die meegroeien.

Van peuter tot jongvolwassene. In ons aanbod vind je slaapkamers voor alle leeftijden. Een slaapkamer moet meegroeien met je kind. Wist je dat we zelfs 4-in-1-ombouwbedden in onze collectie hebben?

Uitbundige themakamer of sober wit?

Hippe slaapkamers voor hippe kids. Is jouw dochter 's nachts liever een prinses, jumping star of hoofd van een indianenstam? Of is je zoon een profvoetballer, astronaut of maakt hij de jungle onveilig in zijn droomwereld? Je vertrekt vanuit de basis en werkt de kamer in thema af. Of hou je de kamer liever sober? Bij Gero vind je zowel typische meisjeskamers, jongenskamers als gender neutrale kamers.

Trapje op.

Slapen er meer kids in 1 kamer? Groot gezin? Veel vriendjes en vriendinnetjes? Geen probleem. Een stapelbed is de ideale oplossing. We hebben er zelfs driedubbele. Ook met een hoogslaper, met een bureau onder, kan je heel wat plaats besparen in een compacte slaapkamer.

In een slaapkamer wordt er niet enkel naar dromenland vertrokken. Het is ook een speelterrein & perfecte studeerplek.

Gero's slaapexperts

Extra bedbank of bedlade.

Nodigen je kids graag extra logees uit? Dan is een uitschuifbare bedlade met matras of een aparte bedbank altijd een goed idee. Je schuift de lade gemakkelijk weer toe wanneer je ze niet nodig hebt. Een bedbank kan ook dienst doen als chill hoekje, zeker als je kinderen groter worden. Of gebruik hem om alle knuffels op te etaleren.

Slimme kids.

Naast slapen en spelen wordt er hier ook geleerd. Huiswerk maken en studeren lukt eens zo vlot in een mooie kamer. Deze Play & Store collectie van Lifetime Kidsrooms is super handig. De naam verraadt het zelf al. Deze kastmodule zorgt voor veel opbergruimte en er kan aan gespeeld of gewerkt worden. Onder deze moderne hoogslaper past deze Play & Store kastmodule perfect. Rol hem in om meer plaats te maken, rol hem uit wanneer het tijd is voor huiswerk. Dan kan de roltafel dienst doen als handige bureautafel. Je hoeft deze Play & Store uiteraard niet onder een hoogslaper te zetten. Ook als losstaand element vormt hij een mooi geheel in een kinderkamer.

Kleine kinderen worden groot.

Zijn je kids de 12 voorbij? Dan is de stap naar een volwassen kamer niet meer zo ver af. Het kinderbedje maakt plaats voor een twijfelaar of boxspring. Ook de schattige knuffels op het bed ruimen plaats voor stoerdere accessoires. Laat je inspireren in onze winkel door de mooiste jeugdkamers.

Nog meer inspiratie in onze winkel.

Kom langs in afdeling 10 als je deze en nog veel meer andere slaapkamers wilt ontdekken. Onze slaapexperts zijn klaarwakker en geven je graag meer info over de verschillende mogelijkheden. Ze begeleiden je graag bij de keuze voor het beste slaapcomfort voor je kind. Zo geven ze je handige tips over welke matras en bedbodem het meest geschikt zijn, rekening houdend met de groeicurve, leeftijd en lichaamsbouw.

Inspireer anderen