Hal & Garage.

In een mooie hal kom je eens zo graag thuis.

Bergkasten
Bergkasten zijn een handige bergoplossing in de hal, garage, wasplaats, ... De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Je kan zelfs een kast op maat laten uittekenen.
Consoles
Een console of wandtafel staat heel mooi in de eetkamer of hal. Het is een mooie blikvanger tegen een kale muur.
Zitbanken
Zoek je een alternatief voor eetkamerstoelen rond je eettafel? Tegenwoordig kom je meer en meer eetkamers tegen waarin de stoelen vervangen worden door een zitbank. Of combineer beide.
Muurdecoratie
Geef cachet aan je muur met originele muurdecoratie: wandplanken, spiegels, klokken, schilderijen, kaders met quotes, ...
Poefs & voetenbankjes
Lekker languit, met je voeten op een poef of voetenbankje. Zalig, toch?

Maatkast in de hal.

De hal is eigenlijk hét visitekaartje van jouw woning. Ook al hoef je je niets aan te trekken van andermans mening, een positieve eerste indruk is altijd fijn. Als je bezoekers niet graag veel inkijk geeft op jouw verzameling jassen en schoenen, kan je hier een gesloten maatkast voorzien. Oftewel kies je voor een blikvanger, oftewel ga je voor een subtielere variant. Een witte kast tegen een witte muur oogt bijvoorbeeld altijd heel strak en stijlvol. Bij vele woningen is de hal een smalle ruimte. Door hier te kiezen voor een maatkast, kan je die ruimte toch optimaal benutten.

Wie zich totaal niet stoort aan zichtbare kledij en schoenen, kan ook kiezen voor een open rek of kapstok. Hieronder vind je alvast enkele mogelijkheden, maar ze zijn nog veel uitgebreider. Geef aan in de winkel van welke stijl je houdt en onze interieuradviseurs tekenen graag een vrijblijvend ontwerp op maat uit.

Schoenenkast.

Ook jouw schoenen verdienen een plaatsje. In onze schoenenkasten kan je alles sorteren: winter- en zomerschoenen bij elkaar, hakken of platte schoenen, gekleed of vrijetijdsschoenen, ... 

Opbergkast in de garage of kelder.

De garage is vaak dé opbergruimte voor al het gerief dat je nergens anders in huis kwijt kan. Ook in bergkasten hebben we een ruim aanbod, al dan niet op maat. Of kies je liever voor een open rek? De mogelijkheden zijn heel uitgebreid.

Kom langs voor meer inspiratie.

Benieuwd naar meer opbergideeën? Kom gerust eens langs en onze interieuradviseurs helpen je graag verder. Omdat we graag voldoende tijd nemen om jouw plannen uit te tekenen, vragen we je wel om een afspraak te maken met een van onze woonadviseurs indien je een offerte voor maatwerk wenst. Zo kunnen we je meteen verder helpen. Zoek je opbergkasten met een standaardafmeting? Spring dan gewoon binnen. Welkom!

 

Maak een afspraak

Inspireer anderen