Dressing.

Moeilijke hoeken, schuine wanden? We maken je kast eventueel ook op maat.

Kleerkasten
Een mooie kleerkast geeft stijl aan je slaapkamer of dressing.
Commodes
Een commode of ladekast wordt meestal in een slaapkamer of hal geplaatst. Ideaal voor je ondergoed, sokken of badhanddoeken.
Kleerkast op maat
Een mooie kleerkast op maat is een nette opbergoplossing, helemaal aangepast aan jouw wensen.
Dressing op maat
Wie droomt er nu niet van een eigen dressing?

Eens samenzitten?

Omdat we graag voldoende tijd nemen om jouw plannen uit te tekenen, vragen we je wel om vooraf een afspraak te maken met een van onze woonadviseurs indien je een offerte voor maatwerk wenst. Zo kunnen we je meteen verder helpen. Zoek je een kast in een standaardformaat? Spring dan gewoon binnen. Altijd welkom in onze slaapafdeling boven!

 

Contacteer ons

Gero is kastenspecialist.

Een idee in gedachten? Leg het ons voor. Als specialist hebben we veel ervaring met allerlei soorten kasten in alle mogelijke woonstijlen. Hier vind je zowel kasten met standaardafmetingen, waarop er tal van opties mogelijk zijn (kleur fronten, keuze indeling, ...), als maatkasten.

Wat je moet weten ...

  • Wist je dat wij een heel groot assortiment kasten hebben?
  • Wist je dat wij met verschillende fabrikanten samenwerken?
  • Wist je dat we voor ieder budget een passende oplossing hebben?
  • Wist je dat je vrijblijvend een prijsofferte op maat kunt krijgen?

Voor alle kamers in huis.

Ook al lijkt een oplossing haast onmogelijk en zit je met de handen in het haar. Onze woonadviseurs durven jouw woonideeën aan. Voor welke ruimte zoek je een kast? Voor de dressing, slaapkamer, living, hal, berging, zolder of badkamer? We plaatsen ze dagelijks én overal. Laat je ook zeker inspireren door enkele van onze realisaties. Vraag hier zeker naar in de winkel. De meeste maatkasten die we plaatsen zijn van het merk Noteborn, maar we hebben even goed Italiaanse design kasten in ons aanbod.

Maatwerk voor alle situaties.

Maatkasten plaatsen, het is een precisiewerk. Een stiel apart. Onze monteurs zijn vakmensen met bakken ervaring. Dagelijks gaan ze op pad naar onze klanten thuis om er de kast van hun dromen te gaan plaatsen, een heel dankbare job wanneer het resultaat er is. We tonen je 6 situaties die we regelmatig tegenkomen, in welke ruimte dan ook. Afhankelijk van je wensen, zullen onze specialisten je het meest geschikte kastenprogramma adviseren.

Een hoog plafond.

Als je van veel ruimte en lichtinval houdt, kan je best voor een hoog plafond kiezen. In een oud herehuis kom je dit vaak tegen, maar evengoed in een nieuwbouw. Hoge plafonds hebben als voordeel: hoge muren. Vul ze op met hoge kasten, die een blikvanger vormen. Wat vind je van deze hoge boekenkast? Korte armen? Gelukkig staat er een laddertje bij.

Een schuine wand.

Als je een schuin dak of puntdak hebt, is een schuine wand of plafond onvermijdelijk. Toch zijn de ruimtes eronder niet verloren. Benut ze optimaal en werk ze af met een kast op maat. Zowel Noteborn als andere merken hebben hier een heel uitgebreid aanbod in. Neem gerust een foto van de ruimte mee en toon deze aan een van onze woonadviseurs. Zo kunnen ze een betere inschatting van de ruimte maken en je een passend voorstel doen.

Elk hoekje en kantje wordt optimaal benut.

Op een zolderkamer kan je wel eens een schuin dak tegenkomen. Geen probleem, wij hebben een oplossing voor alle hoeken en kanten.

Een prachtige inloopdressing.

Wie droomt daar nu niet van? Heb je veel of weinig plaats voor je inloopdressing? Wij zorgen ervoor dat je alle beschikbare ruimte optimaal kan benutten. Voor elke kamer bestaan er prachtige oplossingen.

Onder de trap.

Is er nog een ruimte onder de trap die je optimaal wilt benutten? In de hal of in de woonkamer? Ook hier kan er netjes een maatkast verwerkt worden. Onze interieuradviseurs tonen je graag alle mogelijkheden, op maat van wat je zoekt, want die zijn echt eindeloos.

Een volledige wand bedekt.

Heel veel opbergruimte nodig? In deze home workspace werd de muur volledig met kasten bedekt. Zo heb je zeker voldoende plaats voor alle kaften en andere kantoorspullen. Dit is thuis, maar ook op kantoor mogelijk. Geregeld doen we totaalprojecten voor kmo's. Wil je jouw kantoor herinrichten en zoek je nog een passend ontwerp? Contacteer ons dan ook zeker vrijblijvend voor een voorstel op maat. Dan kunnen we je ook enkele realisaties tonen in de winkel.

Grote hoekkast.

Met een ruime hoekkast benut je alle ruimte optimaal. Ook voor de tv kan er een uitsparing worden voorzien. Het beste van twee werelden? Lekker kunnen chillen in bed voor tv én tegelijk voldoende plaats hebben voor al je kleding en schoenen. Hier zit alles netjes in de muur verwerkt. Zo'n oplossingen zijn uiteraard ook mogelijk voor een woonkamer, bureau, ... Eigenlijk voor eender welke kamer in huis.

Ordelijke wasplaats of berging.

Wie droomt er nu niet van een berging die netjes is? In deze kast is er ruimte voor je wasmachine en de droogkast voorzien. Bergruimte genoeg hier. Ook de strijkplank, wasmand, handdoeken, stofzuiger, schoonmaakproducten, ... kan je netjes achter gesloten deuren opbergen. 

Inspireer anderen