Bureau.

Ergonomische bureauprogramma's, voor thuis of voor op kantoor.

Bureaukasten
In een mooie werkomgeving ben je eens zo productief. Denk daarom goed na over de keuze van je bureaumeubilair.
Bureaustoelen
Een goed zittende bureaustoel is erg belangrijk. Anders kan je door een slechte zithouding last krijgen van een pijnlijke rug en schouders. Gebruik je hem professioneel? Ontdek ook zeker ons aanbod ergonomische bureaustoelen.
Bureautafels
Zoek je een nieuwe bureautafel? In ons aanbod vind je zowel grotere kantoormeubelen, als kleine schrijftafels die je gewoon mee in de living kunt zetten.
Boekenkasten
Hoeveel boeken heb jij? Geef ze allemaal een plaatsje op het boekenrek of in een grote boekenkast.

Work @ home.

Werk je wel eens graag van thuis uit? Heb je een apart bureau of wil je gewoon een bureauhoekje in de living maken? Stem je alle bureaumeubilair af op de rest van het interieur? Of kies je net bewust voor een geheel andere look, om werk & privé volledig te kunnen scheiden? Hecht je veel belang aan ergonomie? Dit zijn allemaal vragen waarbij je stil moet staan alvorens je jouw bureau wilt inrichten met nieuwe meubels en accessoires.

Uitgebreide mogelijkheden.

Bij alle bureauprogramma's zijn de opties zeer uitgebreid. Kom kiezen uit ons stalenpalet, voor tientallen kleuren fronten en afwerkingsmogelijkheden. Op onze website vind je slechts een greep uit ons volledige aanbod bureaumeubilair. Breng dus zeker ook een bezoekje aan onze winkel, want hier kan je alle materialen voelen en zien. Zo krijg je meteen een duidelijker en waarheidsgetrouw beeld. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij deze keuzes in afdeling 10.

Bureaus in alle woonstijlen.

Zoals je ziet, vind je hier bureaus in heel uiteenlopende stijlen: van klassiek tot modern en design. Merken zoals Fantoni, HAY en String Furniture hebben een heel hedendaags aanbod, met meer originele designs. Voel je vrij om alle bureauprogramma's uit te proberen in onze winkel.

Kantoormeubilair.

Is het meubilair op jouw kantoor aan vernieuwing toe? Dan zijn wij jouw ideale interieurpartner. Leg ons een grondplan voor, toon ons enkele foto's en we bekijken samen de mogelijkheden die volledig op de bedrijfsidentiteit afgestemd kunnen zijn. Het is belangrijk dat een kantoor inspirerend en motiverend 'werkt'. Frisse meubels dragen zeker bij tot een aangename werksfeer.

Ergonomisch verantwoord werken.

In ons aanbod bureauprogramma's vind je ook een reeks ergonomische bureautafels die elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Ook bepaalde bureaustoelen kan je helemaal naar jouw lichaam aanpassen. Voor wie dagelijks aan een bureau werkt, is een goede ergonomie essentieel. Onze interieuradviseurs geven je de beste tips & tricks, zodat je alles perfect kunt afstemmen op jouw eigen comfort. 

Is de kantoorruimte onderverdeeld in werkeilanden? Dan kan je ervoor kiezen om te werken met geluiddempende schermen. Dit komt ten goede van de akoestiek, zodat iedereen gefocust kan blijven werken.

Vergaderruimte.

Wist je dat we ook extreem lange vergadertafels in ons aanbod hebben? Je wilt tenslotte toch dat iedereen zich comfortabel in de meeting voelt? Grote designmerken zoals Fantoni en Joli zijn hier experts in. Voor een vergadertafel zal naast de afmeting ook de materiaalkeuze een centrale rol spelen. De stoelen moeten vooral heel comfortabel zitten. Urenlange meetings zijn voor vele professionals geen uitzondering. Of wat dacht je van een stoel op wieltjes? Dan kan je subtiel de kamer buiten rollen wanneer de vergadering te lang uitloopt.

Slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

Joli en nog enkele andere hedendaagse merken hebben een hele reeks tafelbladen in keramiek. Het grote voordeel hiervan? Keramiek is 100% krasbestendig en heel gemakkelijk in onderhoud. Best handig wanneer een vergadertafel regelmatig met zware kaften, laptops en glazen te maken krijgt. Wordt er eens gemorst met koffie, water of kruimels? Geen paniek. Met een vochtige doek reinig je de tafel snel en eenvoudig. Het spreekt voor zich dat een onbewerkt, massief houten tafelblad in een vergaderruimte uit den boze is.

Of wil je vergaderen zoals King Arthur en zijn dappere ridders? Deze ovale Curve tafel van Joli is heel populair. Je vindt ze in allerlei vormen en formaten. Ook voor de keuze van het tafelblad kan je uit een waaier van materialen kiezen. Geïnspireerd? Ontdek nog veel meer mogelijkheden in onze winkel.

Ook aan de afwerking gedacht.

Van bureaulampen tot magazinehouders en andere deco. Hier vind je ook alles voor de afwerking van je bureautafel. Want een kaal bureau is toch maar saai.

Laat je inspireren in onze winkel.

In afdeling 10 vind je een groot assortiment: bureautafels, bureaustoelen (ook ergonomische), bureaukasten, ladeblokken, roldeurkasten, ... Spreek ook zeker een van onze interieuradviseurs aan. Zij kunnen je de verschillende programma's tonen, want er zijn nog veel meer mogelijkheden dan wat er in onze toonzaal te zien is.

 

Jouw kmo inrichten?

Gero heeft ervaring met de inrichting van de kantoorruimtes van enkele kmo's. Ook interesse in een samenwerking? Laat jouw gegevens na en we zullen je zo snel mogelijk contacteren. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Contacteer ons

Inspireer anderen