Zotte Zitdagen

Hoe zit jij het liefst? Tijdens de Zotte Zitdagen in november vind je vast en zeker een zetel die bij je past.

Kom naar de Zotte Zitdagen in november.

Op tijd en stond even kunnen relaxen in een comfortabele zetel, dat is een basisrecht. Vind je ook niet? In welke houding dan ook: ondersteboven, onderuitgezakt of in een ietwat oncomfortabele yoga pose. Deze actie is een uitgelezen kans om jouw zithoek en interieur aan te pakken.

Dagje vrij? Onze winkel is ook open op 11 november, van 13u30-18u00. Welkom!

€ 100 aankoopcheque cadeau.

Voor wie tijdens de Zotte Zitdagen in november een nieuwe zetel, fauteuil of relaxzetel bestelt, maken we dat zitten heel wat goedkoper. Bij een selectie zetels geven we een aankoopcheque van € 100 cadeau bij aankoop vanaf € 1500. Je kan kiezen uit een groot aanbod stoffen en lederen zetels. Je mag ook fauteuils en zetels combineren om aan dit bedrag te komen.

Promo's op grote merken.

Dat is nog niet alles. Ook op een selectie grote merken krijg je korting. Denk maar aan Conform, HAY (model Mags Soft), Koinor, Stressless, ROM, Passe Partout, enz. En heb je onze lopende XOOON acties al gezien?

Toonzaalmodellen-verkoop.

Geregeld laten we een frisse wind door onze toonzaal waaien en vernieuwen we enkele interieur settings. Benieuwd welke toonzaalmodellen er nu aan bodemprijzen de deur uit gaan? Ontdek ze allemaal in onze winkel.

Een greep uit alle acties.

We hebben het prijskaartje van een selectie zitmeubelen (salons, relaxzetels en fauteuils) verlaagd. Hieronder ontdek je alvast een greep uit alle acties. In de winkel vind je er nog meer, dus kom zeker eens langs.

Omdat een kale vloer een gemiste kans is, loopt er nu ook een interessante promo op onze Perletta tapijten. Tijdens de Zotte Zitdagen krijg je 10% korting. Want een mooi tapijt kleedt letterlijk je salon aan.

Kleed je zithoek letterlijk aan.

Met een prachtig vloerkleed. Tijdens de Zotte Zitdagen krijg je 10% korting op alle handgemaakte tapijten van Perletta. Een mooi, groot tapijt verbindt alle meubels en geeft je salon een luxueuze uitstraling. Het brengt een warm evenwicht in je living en transformeert je zithoek tot een gezellig eiland. Laat je zeker inspireren in onze toonzaal. Onze interieuradviseurs kunnen je hier de beste tips & tricks over geven.

Nog veel meer acties in de winkel!

Benieuwd naar onze collectie zetels, relaxen en fauteuils? Breng dan zeker een bezoekje aan onze toonzaal.
Ook op 11 november is onze winkel open van 13u30-18u00. Welkom!

 

 

Inspireer anderen