Bedden

Droom je al langer van een nieuwe slaapkamer? Dan is dit jouw wake-up call.

Categorieën

Advies van onze slaapexperts

Onze slaapexperts kunnen je helpen bij de keuze voor een nieuwe matras, boxspring, lattenbodem, hoofdkussen of donsdeken. Ze leggen de voordelen uit van de verschillende slaapsystemen en tonen je uitgebreid alle mogelijkheden. Of zoek je een volledig nieuwe slaapkamer? Ook daarin maken onze interieuradviseurs je wegwijs. Je kunt alle bedden in levende lijve komen uitproberen in onze 5000 m² grote slaapafdeling.

Leg je gerust even neer. Voel en vergelijk. We maken je wel wakker als je snurkt.

Kies altijd voor een bed dat je 100% ligt.

Gero's slaapexperts

Een greep uit alle bedden

131 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur

Goed bed = goede nachtrust.

Het bed is waarschijnlijk het belangrijkste meubelstuk van een slaapkamer. Want een goed bed staat garant voor een goede nachtrust. Kwaliteit is dus enorm belangrijk. Gelukkig halen wij enkel bedden in huis die voldoen aan de meest veeleisende slapers. Je kan dus rustig op beide oren slapen!

Groot of klein?

Ben je op zoek naar een mooi eenpersoonsbed? Dan ben je aan het juiste adres. Hier vind je gegarandeerd wat je zoekt. Mag het wat groter zijn? Neem dan een kijkje naar onze ‘twijfelaars’ en tweepersoonsbedden. Je zal versteld staan van de grote variatie aan afmetingen en stijlen. Er is een bed in elk formaat, van 90 x 200 cm tot 180 x 220 cm. 

Bezoek onze beddenwinkel in Lier.

Ga je een bed kopen? In onze slaapafdeling vind je de mooiste modellen van A-merken als Beka, Styldecor, Revor en Tempur. We hebben niet alleen bedkaders, maar ook matrassen, hoofdkussen en nog meer slaapcomfort. Tijdens een bezoek aan onze beddenwinkel in Lier geeft een medewerker graag meer informatie over de verschillende modellen, vullingen en hardheden, zodat je steeds de juiste keuze maakt. 

Inspireer anderen