Stoelen

Eetkamerstoelen, keukenstoelen, zitbanken, barkrukken, lage krukjes, bureaustoelen, ... Je zou voor minder een stoelendans starten.

Categorieën

Bij Gero zit je goed

Kiezen is niet altijd verliezen. Pik er de stoelen uit die het mooist in jouw interieur passen. Ga je voor alle stoelen in 1 model of kleur? Of heb je liever een mix? Die keuze is aan jou. Onze interieuradviseurs kunnen je de beste tips geven over de laatste styling trends. Maar het zijn je billen die aanvoelen welke stoel het beste zit. Welk type stoel zoek je? Maak hieronder een selectie.

Promotie

Stoelen 5+1 GRATIS

6 stoelen halen en er maar 5 betalen? Dat kan! Bij een aantal modellen geven we je de zesde stoel volledig gratis.

Ontdek meer

Stoelendans doen?

In dit filmpje geeft Laura je enkele tips over hoe je de look van een eetkamer kunt veranderen door enkel de set stoelen te switchen. Wil je meer te weten komen over de getoonde meubels? Voel je vrij om een stoelendans te doen in onze toonzaal en probeer alle modellen uit. Heb je vragen? Onze interieuradviseurs staan graag van hun stoel op om je verder te helpen.

Je kan de look van een eetkamer compleet veranderen door enkel en alleen de stoelen te switchen.

Laura, marketing Gero

Heel veel keuze in de winkel

Kom langs in de winkel en ontdek het volledige assortiment. Op onze website tonen we slechts een greep hieruit. Een stoel moet goed zitten. Probeer daarom verschillende modellen uit. Ervaar en vergelijk. Hou je van een brede zitting of hoge rug? Onze interieuradviseurs kunnen je wegwijs maken in ons ruime aanbod.

Een greep uit alle stoelen

313 resultaten gevonden