Menu

Muurdecoratie

Wat een item aan de muur wel niet allemaal kan doen. Muurdecoratie kleedt je interieur aan, het zorgt voor een extra persoonlijke touch. Ga je voor een grote fotokader of zet je liever een grote wandklok centraal? Kijk je graag in de spiegel of wil je gewoon de ruimte groter doen ogen? Ook wandplanken kunnen een grote, kale muur 'doorbreken'.

   • Sorteren volgens

   Spiegel Dutchbone Attractif (verschillende afmetingen)

   € 130

   Wandklok Zuiver Marble Time

   € 69

   Wandklok Ceramic Time

   € 66

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-3 van 3

   Resultaten per pagina

   Originele muurdecoratie

   Ben je op zoek naar originele muurdecoratie? Dan ben je aan het juiste adres. In onze collectie zitten schitterende decoratiestukken om jouw muren te versieren. Laat je verrassen door de creatieve ontwerpen en materialen. Als je hier geen mooie muurdecoratie vindt, zal je die nergens vinden!

   Muurdecoratie in alle stijlen

   Voor liefhebbers van moderne muurdecoratie is er een overvloed aan keuze. Denk maar aan fotokaders, abstracte schilderijen, moderne wandklokken, minimalistische spiegels, enz. Ben je eerder op zoek naar muurdecoratie in de landelijke stijl? Ook dan vind je gegarandeerd iets in ons grote assortiment.

   Inspiratie nodig?

   Heb je nog wat originele ideëen nodig om een muur aan te kleden? Breng dan een bezoek aan onze toonzaal. Daar kan je heel wat inspiratie opdoen. Ook onze blog toont enkele interessante voorbeelden van muurdecoratie.