Menu

Plafondlampen

Plafondlampen zijn vaak de basis van de verlichting. Er zijn diverse armaturen om uit te kiezen; van hanglampen tot plafondspots. Alle stijlen komen aan bod.
Nog veel meer in onze toonzaal!

   • Sorteren volgens

   Pendel Lucide Manuela zwart

   € 134,94

   Pendel Eglo Carlton zwart/koper

   € 99,94

   Draadlamp Eglo Carlton koper

   € 54,94

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-3 van 3

   Resultaten per pagina

   Plafondlampen in huis

   De kans is groot dat elke kamer in huis een of meerdere plafondlampen heeft. Dat kunnen bijvoorbeeld spots boven het keukeneiland zijn, maar evengoed een kroonluchter boven de eettafel of enkele pendellampen naast het bed. Plafondlampen zie je overal. Daarom is er zoveel variatie qua modellen en stijlen.

   Design, landelijk, klassiek...

   Over stijlen gesproken: wat voor plafondlamp zoek jij? Modern design, landelijk, industrieel, klassiek...? Voor ieders favoriete inrichting is er een overvloed aan keuze. Natuurlijk hoeven plafondlampen niet te matchen. Je kan ook voor wat contrast gaan en bijvoorbeeld een vintage plafondlamp in een modern interieur ophangen. 

   LED plafondlampen

   LED is de nieuwe standaard wanneer het op verlichting aankomt. Want LED hanglampen zijn vele malen zuiniger dan vergelijkbare spaarlampen van dezelfde lichtsterkte. Dat is goed nieuws voor jouw portemonnee. Verder gaan LED hanglampen langer mee, wat ze op lange termijn goedkoper maakt.