Menu

Verlichting

Verlichting kan de sfeer in huis maken of kraken. Stem daarom het type verlichting af op je interieur. Kies je voor een hanglamp, vloerlamp of tafellamp? Voor LED-verlichting of spaarlampen? We hebben tijdloze design lampen, landelijke verlichting en we zijn ook helemaal mee met de allerlaatste woontrends. Ga hier dus zeker niet 'lichtjes' over.
Nog veel meer in onze toonzaal!

   • Sorteren volgens

   Pendel Lucide Manuela zwart

   € 134,94

   Staanlamp Eglo Fondachelli zwart/koper

   € 114,94

   Pendel Eglo Carlton zwart/koper

   € 99,94

   Draadlamp Eglo Carlton koper

   € 54,94

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-4 van 4

   Resultaten per pagina

   Verlichting - van hanglampen tot tafellampen

   Het belang van verlichting valt niet te onderschatten. Het geeft niet alleen een functionele meerwaarde, maar ook een esthetische. Gezellige verlichting zorgt namelijk voor een huiselijke sfeer. En net als een leuk deco item draagt het bij tot de uitstraling van de kamer.

   Keuze te over

   In onze verlichtingsafdeling heb je veel keuze. Hier ontdek je de mooiste hanglampen, bureaulampen, staanlampen, wandlampen enz. Naast de klassieke technologieën is er steeds meer LED-verlichting te vinden. LED-lampen bieden twee belangrijke voordelen: ze verbruiken erg weinig energie en hebben een lange levensduur. Bovendien laten ze door hun compacte afmetingen verrassend creatieve vormen toe.