Menu

Verlichting

Verlichting kan de sfeer in huis maken of kraken. Stem daarom het type verlichting af op je interieur. Kies je voor een hanglamp, vloerlamp of plafondlamp? Voor LED verlichting of spaarlampen? We hebben tijdloze design lampen, landelijke verlichting en we zijn ook helemaal mee met de allerlaatste woontrends.

   • Sorteren volgens

   Pendellamp Zuiver Marvel

   € 69

   Vloerlamp Zuiver Tripod Wood

   € 199

   Vraag nu jouw korting

   PROMO

   Vloerlamp Zuiver Tripod

   € 159,99

   Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal!

   1-3 van 3

   Resultaten per pagina

   Verlichting - van hanglampen tot tafellampen

   Het belang van verlichting valt niet te onderschatten. Het is niet alleen functioneel een meerwaarde, bijvorbeeld om een boek te lezen of te studeren, maar ook esthetisch. Gezellige verlichting zorgt namelijk voor een huiselijke sfeer. En net als een leuk decoratiestuk draagt het bij aan de uitstraling van de kamer.

   Op het vlak van verlichting hebben we bijzonder veel keuze. In onze verlichtingsafdeling ontdek je de mooiste hanglampen, bureaulampen, staanlampen, wandlampen en veel meer. Naast de klassieke technologieën is er steeds meer LED-verlichting te vinden. LED-lampen bieden twee belangrijke voordelen: ze verbruiken erg weinig energie en hebben een lange levensduur. Bovendien laten ze door hun compacte afmetingen verrassend creatieve vormen toe.